Uitgelicht: de originele webshop Printstudio

Altijd als ik iets zoek op internet, kom ik iets totaal anders tegen. Ik was opzoek naar bijzondere visitekaartjes en kwam op een site om je foto`s bijzonder te laten afdrukken. In San Francisco zit het bedrijf Printstudio, hiervoor bekend onder de naam Printstagram, die digitale foto`s op veel bijzondere manieren afdrukt. Zo kun je er onder andere stickerboekjes, visitekaartjes, fotolijsten, posters, albums, t-shirts en kalenders bestellen. Ik heb hieronder mijn vier favoriete producten op een rij gezet.

Printstudio Santa Cruz
Deze leuke Santa Cruz fotolijstjes bevatten een houten lijst met daarin je foto. Je krijgt nooit hetzelfde lijstje, omdat ze allemaal van ander hout en een andere textuur zijn gemaakt. De prijzen zijn tussen de 25 en 30 dollar.

Printstudio Memorybox
Een memorybox, hoe leuk! Ik wil dit echt hebben gewoon! De box bevat 365 foto`s en zit in zo`n leuke witte doos. Eigenlijk is het meer een scheurkalender hoor, want het is de bedoeling dat je iedere dag een foto`afscheurt met om aan iets moois te worden herinnert. De prijs voor een memorybox is 40 dollar.

printstudio Tinybook
Tinybooks! Ik vind ze echt heel cute en als ik ooit ga trouwen wil ik dit als bedankje geven. Tinybooks bestaat uit drie miniboekjes met elk vierentwintig foto`s èn je kunt ze als magneet gebruiken. Een setje kost 10 dollar.

Printstudio fotokalender
Een persoonlijke scheurkalender. Je kunt kiezen uit drie verschillende lay-outs en uiteraard kun je 365 foto`s toevoegen. Echt heel erg leuk vind ik deze kalender, lekker persoonlijk. Je kunt bijvoorbeeld een foto van diegene die jarig is op zijn of haar geboortedag plaatsen. Deze kalender kost 40 dollar per stuk.

Alle producten zijn allemaal heel erg redelijk geprijsd en zien er ontzettend mooi uit. Het enige nadeel is dat je met een creditcard moet betalen. De verzendtijd voor de meeste producten is vier tot tien dagen wereldwijd, Posters, lijsten, buttons, magneten, fotosprits, t-shirts en display`s doen er twee tot vier weken over.

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.