Prachtige simpele, witte badkamers om tot rust te komen!

Om nog even in de sfeer van lekker badderen te blijven, show ik vandaag een serie prachtige, simpele, witte badkamers om tot rust te komen!

De badkamer is voor mij een van de belangrijkste kamers van het huis. Het is de meest intieme kamer waar je de tijd neemt om heerlijk te relaxen en tot jezelf te komen. Het is de plek je alle zorgen van je afspoelt, tot nieuwe inzichten komt en even een momentje voor jezelf hebt. Of waar je heerlijk kunt wegdromen in een warm bad. Het is er stil en ongestoord. Een badkamer is echt de ruimte in huis om tot rust te komen. Ik houd niet van te veel poespas. Met teveel spullen om me heen, kom ik niet tot rust. Een ruime, spierwitte ‘clean’ badkamer, met een paar details van kleur vind ik prachtig. Het liefst kleur in de vorm van luxe huidverzorgingsproducten, luxe geurkaarsen en exotische, groene planten. Aangevuld met prachtige handdoeken, badjassen en bijpassende slippers van een super zacht materiaal. Och, ik zie het al helemaal voor me.. Ooit op een dag hoop ik echt mijn eigen badkamer te kunnen ontwerpen, precies zoals in deze mijn dromen is.

Een witte badkamer is tijdloos, strak en een goede basis voor variatie met (felle) kleuren. Ook is het met een witte badkamer makkelijk om te wisselen van accessoires. Kies bijvoorbeeld voor verschillende soorten hout en bamboo, met groene handdoeken en geurkaarsen. Of ga voor een strakke zwart, witte badkamer met zwarte badkameraccessoires die fel contrasteren. En dit kun je natuurlijk met nog veel meer kleuren doen zoals felroze, pastelkleuren, donkerblauw of turquoise. Geef een zee-thema aan je witte badkamer met exotische schelpen in een grote, glazen vaas en donkerblauwe details of ga voor een bohemian look met verschillende soorten planten en bloemen. Dit geeft meteen een heel natuurlijke ‘feel’ aan je badkamer waardoor je nog meer tot rust zult komen!

Doe de mooiste inspiratie op voor jouw eigen droombadkamer en laat me vooral even weten in de comments wat jij het mooist vind!

Bronnen*
theenchantedhome.co
bellevivir.com
houseofturquoise.com
designyourway.net
toscoquattro.it

*Ik weet niet van iedere foto de bron omdat ik sommige foto`s al jaren op mijn laptop heb staan.

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.