Designerlabel Oliver Bonas zorgt voor instant vrolijkheid!

Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk. Ik ben behoorlijk vrolijk, zo vrolijk was ik nooit!

En dat komt door al die kleurtjes, die kleurtjes, die kleurtjes. En dat komt door al die mooie kleurtjes, want al die kleurtjes vind ik leuk!

Oliver Bonas is een Brits designerlabel dat is ontstaan in 1993. Alhoewel het toen absoluut nog geen designerlabel was. Oliver stond destijds zelf achter een tweedehands kassa, in een winkel geverfd door zijn vrienden. Inmiddels is het merk behoorlijk gegroeid! Het label heeft nu meer dan tweeënveertig winkels in de UK en ontwerpt zowel fashion, accessoires en sieraden als meubels, woonaccessoires en bijzondere cadeaus. De fashion is niet bepaald mijn smaak, maar alles op het gebied van interieur vind ik daarentegen bijzonder mooi. En vrolijk. Designerlabel Oliver Bonas zorgt voor instant vrolijkheid! Ik kan niet anders zeggen. En niet alleen maar vanwege de bijzondere ontwerpen en mooie kleurtjes. Het aller fijnste is namelijk dat alles nog redelijk betaalbaar ook is.

Mijn favoriete items zijn toch wel het bureau en de stoel van de eerste foto’s. Het bureau zou ik graag als make-up tafel in gebruik nemen, met een simpel kussentje. En dan die mooie stoel in de hoek ernaast. Een mooie vaas, verse bloemen en een rosé goudkleurige spiegel maken het geheel af tot perfect knus hoekje!

Bronnen
oliverbonas.com

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.