Vijf keer inspiratie om simpel kerstcadeautjes in te pakken

Het allerleukste aan cadeautjes vind ik de verpakking. Ik kan zo genieten van mooie cadeautjes dat ik het soms oprecht jammer vind om ze te moeten uitpakken. Vrienden en familie weten dit en maken er soms een ware kunst (of juist een ontzettende lelijke rotzooi) van om mijn cadeau`s in te pakken. Maar zelf vind ik een cadeau mooi inpakken ook altijd heel leuk. Ik heb dan ook altijd al bij ICI Paris XL willen werken, haha. Ik heb gehoord dat de medewerkers zelfs een inpakcursus volgen. Heerlijk lijkt het me om de hele dag cadeautjes mooi in te pakken. Het leek het me leuk om dit blog te maken met vijf keer inspiratie om simpel kerstcadeautjes in te pakken, want helaas werken we niet allemaal bij ICI Paris XL.

Cadeautjes inpakideeën krant

Newspaper

Geen cadeaupapier in huis? Geen nood! Pak je cadeau gewoon in in krantenpapier. Doe er een leuk gekleurd lint omheen of versier het met kerstdecoratie en je hebt een mooi cadeautje!

Cadeautjes inpakideeën

From Santa Claus, with Candy!

Je kunt je cadeau`s heel simpel versieren met typisch kerstsnoep. Hierdoor is je cadeau niet alleen in typisch Kerstsfeer ingepakt, maar ook nog eens uniek en lekker. Het mooiste is als je de rest van de verpakking heel simpel houdt zodat het snoep er echt uitspringt.

Cadeautjes inpakideeën bohalista

Keep it green!

Hetzelfde als met een snoepje, kun je ook met een takje groen doen. Het leukste zijn natuurlijk dennentakken, maar ook ander groen maakt je cadeauverpakking erg leuk. Pak je cadeau in bruin of wit papier, leg een dennentakje bovenop het cadeau en bind dit vast met een touwtje. Goedkoop, origineel en milieubewust!

cadeau inpakideeen kaarten foto

Snapshot

Een leuk idee is ook om je pakjes met een kaart of foto te versieren. Je kunt kiezen voor een winterse kaart of een kerstfoto, maar je kunt natuurlijk ook een foto van de ontvanger van het cadeautje op je cadeau plakken. En dan hoef je natuurlijk geen naam meer op te schrijven!

Cadeautjes inpakideeën wit simpel

Keep it white!

Dit vind ik zelf heel leuk. Het is simpel en chique en toch ook bijzonder. Pak je cadeautje gewoon in wit papier in. Speciaal inpakpapier is natuurlijk het best, maar niet perse nodig. Het is mooi om je cadeau met een wit lintje te versieren, maar juist ook erg mooi om een contrasterende kleur te gebruiken.

Hoe pak jij je cadeautjes voor Kerst in?

Bronnen
Alle foto’s komen van Pinterest

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.