I wish.. TAG

Wat een onzettend leuke en creatieve tag was dit zeg! De I wish.. TAG is echt een leuke tag die gaat over de dingen die je wilt bereiken, zou willen hebben en over je dromen. Je hebt lekker veel fantasie nodig om deze tag in te vullen, maar toch is het ook erg persoonlijk. Ik vind tags echt leuk om in te vullen, vooral als ze een beetje maf zijn zoals deze. De vragen staan onderaan dit blog nogmaals op een rijtje, voor als je de tag wilt overnemen.

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Oh, schrijfster! Of redactrice van een tijdschrift. Of fotograaf. Ik weet het niet precies, maar in ieder geval iets creatiefs waarin ik zelf het laatste woord heb. Het lijkt me geweldig als mijn blog uitgroeit tot iets moois of als het deuren naar iets moois opent. Eigenlijk ben ik best wel op weg met doen wat ik wil doen. Mijn blog heeft een aantal mooie dingen gebracht, groeit elke dag een beetje meer en onderhoud ik met heel veel plezier, maar ik heb ook ontzettend veel plezier in mijn baan waar ik heel veel creativiteit kwijt kan en heel zelfstandig kan werken. Ik presteer niet goed als er constant iemand op mijn vingers kijkt of als ik een bazige baas boven mij heb. Daarnaast moet ik afwisseling hebben en mijn creativiteit ergens in kwijt kunnen. Dat kan ik op dit moment erg goed, maar als ik er ook nog eens genoeg mee zou verdienen dan zou het natuurlijk helemaal geweldig zijn!

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
A Googlecar, for sure, haha! Dat lijkt me geweldig! Maar dan ben ik waarschijnlijk zo rijk dat het niet eens meer overdreven luxe is. Waarschijnlijk word ik nooit zo rijk en eigenlijk zou ik dat ook helemaal niet willen, maar wat ik wil zou willen is een schoonmaakster en een kok. Gewoon, omdat ik schoonmaken helemaal niet leuk vind om te doen terwijl ik wel graag in een schoon huis leef. Koken vind ik wel leuk, maar niet iedere dag! Een kok die drie à vier keer per week komt koken lijkt me dus heerlijk!

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Aii, geen idee. Ah, grapje natuurlijk. Dat zou Damon uit The Vampire Diaries zijn, haha! Lekker oppervlakkig, maar ik heb echt een crush op hem. Al is dat toch meer op hem als in Ian Somerhalder en niet persè op zijn karakter. Nee, ik weet het niet.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn? Turks and Caicos Islands! Daar hoef ik niet langer over na te denken! Ik wil daar zòòòòò graag heen, maar het is zòòòòò duur en zòòòòò`n lange reis dat teleporteren een perfecte uitkomst is! Of ik zou mezelf ook wel kunnen teleporteren tussen Firenze en Istanbul. Dat zou pas echt geweldig zijn, vanzelfsprekend uiteraard.

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Nou, nu komt het hoor. Schrik niet. Als eerste zou ik eindeloos Tiramisu kunnen eten. Chocolade. Emping. Aardbeien. Chocolade-soufflè; je weet wel, waar van die warme chocolade uitkomt stromen als je de cake opensnijdt. Cheesecake. Lychee`s. En noten.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Mijn hoogtevrees, zodat ik eindelijk eens kan bungee-jumpen ofzo. Daarnaast ben ik ook ontzettend bang voor de dood. Niet om zelf dood te gaan, maar om de mensen van wie ik houd te verliezen. Deze angst neemt soms bizarre vormen aan die me nog banger maken. Ik ben hier zelfs een tijdje voor in therapie geweest, maar toch komt het nog altijd, hetzij met vlagen, terug. Ja, daar zou ik wel heel graag vanaf willen. Gelukkig is het niet meer zo erg dat ik niemand in mijn hart durf te sluiten, maar het heeft heel lang geduurd voordat ik echt relatie`s durfde aan te gaan en altijd maar voor de makkelijkste weg koos en dus heel oppervlakkige relatie`s onderhield waardoor ik niet altijd de beste mensen om mij heen had verzameld.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Ik zou wel graag kunnen vliegen, dat lijkt me zo heerlijk! Of dat je aan een bepaalde plaatst denkt en je daar dan gewoon bent. Teleporteren heet zoiets, haha. Dat is toch supermakkelijk?!

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Geen idee. Mag ik de vraag veranderden in: `Als je een artiest tot leven zou kunnen brengen en een privè concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zou dat dan zijn`? Nou, Micheal Jackson natuurlijk!

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Een aapje en een varkentje! En een eekhoorn.

De vragen
Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.