Fashion Wishlist March

fashion march 14

1: Brixton gia wide brim felt hat – Swell
Ik weet niet waar ik last van heb, maar ik heb de zomer in mijn bol. Ik vind deze hoed van Swell.com echt geweldig. Flap, chique, stoer en zonbestendig. Nu alleen de zon nog, haha!

2: Zonnebrillen, zonnebrillen, zonnebrillen.
Als ik genoeg geld zou hebben zou ik een kleine, grote verslaving hebben ontwikkeld. Ik moet sowieso een zonnebril dragen als de zon schijnt, omdat ik anders ontzettend last van hoofdpijn krijg, maar een zonnebril kan ook een outfit helemaal afmaken. Het liefst zou ik van iedere kleur die er bestaat een aantal modellen zonnebrillen willen hebben, haha. Van onder naar boven:

1 Christian Dior Cat Eye Sunglasses – Christian Dior
2 Audrey Large Sunglasses – greenwithenvy.com.au
3 Black and White Oversized Angular Sunglasses – Marc by Marc Jacobs

3: Ksubi Albercerque Cut Off – Hay Day May Day
Goed, deze short heeft de prijs van een lutelle 279 dollar en dat gaat me iets te ver, maar aargh, Ik kan echt niet meer wachten jongens om een shortje aan te trekken. Kom maar op met die blote (bruine) benen!

4: Needle Lace Shell – Cabionline.com
Ik heb echt een zwak voor lace. Het is op zoveel verschillende manieren te combineren en het blijft een tijdloos iets. Ik heb diverse lace tops en vind om de een of andere reden echt ideaal voor de zomer. Of je een lace top nou met een stoere short, een lieve bloemetjesrok of en chique lange rok combineert; lace kan altijd!

5: Asos flightplan – Asos
Stel je eens voor. De zon schijnt. Het is warm. Je teennagels zijn mooi gelakt. Je kunt sandalen aan. Deze mooie sandalen van de Asos. Kun je het je al voorstellen? Ach mensen, waar blijft die zomer toch?

6: Josie`s purse – Oh My Bag!
Tassen zijn niet mijn beste vrienden. Ik heb echt maar heel weinig tassen: drie welgeteld. Waarom? Nou, omdat ik tassen vaak niet mooi vind, onhandig vind en ze om de een of andere reden altijd supersnel stuk gaan. Ik geef liever iets meer geld uit aan een goede, tijdloze tas dan dat ik tien tassen koop die snel stuk gaan. Maar de tassen van Oh My Bag! zijn volgens mij van vrij goede kwaliteit en super betaalbaar. Iemand ervaring met deze webshop? Ik vind deze Josie`s purse namelijk wel erg leuk..

7: Vintage Maxi Skirt – Forever New Evie
Als iets favoriet is tijdens de zomer dan zijn het wel maxi skirts. En dan het liefst in combinatie met blote voeten op het strand, haha. Nee, maar serieus. Ik heb echt een zwak voor maxi skirts. Je kunt ze zowel chique voor een avondje uit dragen, bohemien style voor een dagje strand of stoer om lekker de stad in te gaan. En op vakantie zijn ze ideaal als je een kerk of moskee wilt bezoeken. Ik vind de kleur en het model van deze vintage maxi skirt van Forever New Evie echt heel erg mooi en hoewel de skirt in deze laatst op nummer zeven staat is deze rok toch wel het eerste wat ik wil aanschaffen!

Och, jongens ik heb zoveel zin in de zomer. Ik zit deze post te schrijven terwijl ik de zon op m`n rug voel branden en dit laat me alleen maar meer naar zon, zee en strand verlangen. What about you?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.