Andrélon Pink Collection – Go For Texture Beach Spray

De zomer is echt voorbij en ook hier in Istanbul is de herfst begonnen. Ik heb dan wel niet zo veel te klagen, want we hebben pas een paar dagen echt Herst-weer gehad, toch ben ik het al helemaal zat. En dat zeg ik vanuit het vrij zonnige Istanbul, maar hee, ik ben inmiddels gewend aan tempraturen van over de veertig graden. Ik vind het maar koud nu, en ik verlang terug naar de zomer. En wel nu! Ik wil zwemmen in de zee en zonnen op het strand. Ik wil zand op mijn huid voelen en zout in mijn haar. Helaas zullen we nog een hele tijd moeten wachten, maar met haar dat voelt en eruit ziet alsof ik net van het strand komt, gewoon met de Go For Texture Beach Spray uit de Andrélon Pink Collection, lijkt de zomer toch een stukje dichterbij.

Andrélon Pink Collection Go For Texture Beach Spray

De Andrélon Pink Collection – Go For Texture Beach Spray belooft een warrige textuur en luchtig volume door heel je haar zodat het net lijkt of je een dagje naar het strand bent geweest. Ik houd hier wel van, in tegenstelling tot de meeste dames die gemiddeld drie keer per week naar de kapper gaan om hun kapsel in een perfect te laten föhnen. Doe mij maar een speelse, messy look.

Andrélon Go For Texture Beach Spray

Ingrediënten van de spray zijn water, zout (sodium chloride) voor het warrige effect, veel parabenen en parfum. Deze spray is dus niet geschikt als je parabenen vermijdt. Ik probeer er zelf wel een beetje op te letten, maar heb niet bijzonder veel moeite met het gebruik van parabenen. De spray zit in een handige en stevige flacon die fijn in de hand ligt. De spray heeft een heerlijke, zoete geur die me aan een snoepwinkel doen denken. De structuur van de spray is ook heel prettig en plakt niet. De prijs voor een flesje Andrélon Pink Collection – Go For Texture Beach Spray van 150 ml kost ongeveer vijf euro.

Andrélon Pink Collection - Go For Texture Beach Spray

Op de achterkant van het flesje staat dat je de spray het beste kunt gebruiken op handdoekdroog haar door de spray in de lengte van het haar te sprayen en in model te kneden met je handen. Dit werkte niet echt bij mij, mijn haar zakte vrijwel direct in. Ook de tip om de spray op droog haar en dan je haar in strengen te draaien voor een extra warrig efect werkte niet. Canner, mijn kapper, zei dat ik het helemaal verkeerd deed en dat hij nooit geloofde dat dit de instructies waren. En dus nam hij de Beach Spray van mij over en liet mij met mijn hoofd voorovergebogen in een stoel zitten. Hij sprayde flink wat spray in mijn haar, en met flink bedoel ik echt best wel veel. Vervolgenss kneedde hij dit rustig met zijn handen door mijn hele haar heen en föhnde het daarna nog even, op dezelfde manier zoals je volume in je haar föhnt. Et voilà: ik kreeg er een hele mooie beachlook van. Oh, en sorry voor de crappy foto`s van het resultaat, ik was uiteraard mijn camera vergeten mee te nemen naar de salon.

Andrélon Pink Collection - Go For Texture Beach Spray Resultaat

De spray is niet plakkerig en werkt op het eerste gezicht niet echt goed. Ik ben best lang bezig geweest om de instructies te volgen zonder resultaat. Met het resultaat van Canner was ik wel heel tevreden, maar hij is professioneel kapper en ik betwijfel of het mij lukt hetzelfde te creëeren. In ieder geval weet ik nu wel hoe het niet moet en hoe ik het de volgende keer zelf kan doen. Uiteindelijk bleef mijn haar vrij lang in model zitten. Ook de geur blijft lekker lang hangen en vind ik echt bizar lekker! Over het algemeen ben ik tevreden over de Andrélon Pink Collection – Go For Texture Beach Spray, er zijn betere Beach Sprays verkrijgbaar, maar die zijn ook meteen een stuk duurder. Voor deze prijs vind ik dit een prima product. Ik zal alleen even een manier moeten zoeken die voor mij werkt.

Shop haarstyling van Andrelon bij bol.com (Affl). Ben jij al bekend met de Andrélon Pink Collection – Go For Texture Beach Spray?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.