Samenwerken

Individually we are one drop,

together we are an ocean.

Samenwerken met Bohalista

Wil je samenwerken met reisblog Bohalista? Leuk! Bohalista heeft met verschillende bedrijven in binnen- en buitenland samen gewerkt. Onder andere met verkeersbureaus, reis- en hotelorganisaties, restaurants en PR-bureaus. Maar ook met verschillende lifestyle en fashion brands, zoals met VisitGreece, VisitMalta, VisitOman, Hotel New York, Kras, Boho Bikini’s, Calvin Klein, Pavona, Urbanista, Return to Sender en Water-to-Go. 

Duurzaamheid én reizen zijn twee dingen die niet heel goed samen lijken te gaan. Maar als je rekening houdt met mensen, natuur en cultuur kunnen we wel degelijk onze voetafdruk verkleinen. Wij richten ons daarom op duurzaam reizen, eco-toerisme, wellness, maatschappelijk verantwoorde bedrijven, het ondersteunen van de lokale bevolking en een bewuste lifestyle.

Bezoekers en statistieken

Bohalista is een snelgroeiende reisblog die zich focust op duurzaam en ecologisch reizen, waarbij water centraal staat. Steeds meer mensen wijken af van de gebaande paden en zijn op zoek naar authentieke ervaringen en verbinding met de natuur. Veel lezers zoeken daarom naar tips om verantwoord te reizen en een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Maar zij zoeken ook naar inspiratie om duurzaamheid toe te passen in het dagelijks leven. Immers is het niet alleen belangrijk dat je groen op reis gaat, maar ook dat je bewust bezig bent als je thuisblijft. 

Ik ben trots om te kunnen zeggen dat het bezoekersaantal van Bohalista compleet organisch groeit. De meeste lezers zijn reisfanaten en natuurliefhebbers, maar ook fijnproevers, enthousiastelingen van groen wonen, experts op het gebied van beauty en fashion en frequente bezoekers van sauna en wellness. Daarbij streven zij naar kwaliteit en hebben zij over het algemeen meer te besteden dan het gemiddelde terwijl zij zich meer bewust zijn van hun uitgaven. Een groot deel van ons bezoek is 25+ en vrouw (70%).

Voor meer informatie over onze bezoekers en statistieken kun je contact opnemen of de Media Kit downloaden.

Samenwerkingsvormen

Er zijn verschillende vormen voor het onder de aandacht brengen van uw bestemming, accommodatie of activiteit. Ik sta open voor persreizen, het testen van accommodaties, eetgelegenheden en ervaringen. Maar ook voor andere ideeën die meerwaarde hebben voor onze bezoekers en passen bij Bohalista. Mijn voorkeur gaat uit naar duurzame samenwerkingen en langdurige relaties.

Ook zijn er mogelijkheden tot advertorials, product reviews, barter deals en winacties, mits deze bij Bohalista passen. Bohalista plaatst onder andere artikelen over ecologische producten en duurzame gadgets voor op reis. Evenals over natuurlijke cosmetica en huidverzorging, maar ook fair fashion en groene interieur accessoires. Het is belangrijk dat er een link naar reizen is, maar centraal staan altijd respect voor de aarde en het milieu. 

Een artikel blijft minimaal een jaar, maar meestal gewoon altijd, online staan. Uiteraard wordt er standaard een link naar elk artikel op de social media kanalen gedeeld. Daarnaast wordt met behulp van de SEO-plugin van Yoast tevens de SEO zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Ik doe niet aan gastblogs en plaats alleen eigen content. Product- en promotieblogs zijn altijd eerlijke artikelen, op basis van eigen mening en ervaring.

Informatie voor de media

Uitnodigingen voor events, persbureau aanvragen of informatie over bestemmingen en de nieuwste producten zijn van harte welkom. Het emailadres: [email protected] mag vrij worden toegevoegd aan perslijsten.

Tevens mogen persproducten, proefmonsters en sampels om te testen altijd vrijblijvend worden opgestuurd naar onderstaand adres. Wil je zeker zijn van een plaatsing, mail dan eerst even om afspraken te maken voor een samenwerking met reisblog Bohalista.

Contactgegevens van Bohalista

Bohalista
Zuiderhaaks 43
1132 LH
Volendam
The Netherlands

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar [email protected], contact opnemen via het contactformulier of onze Media Kit downloaden.