Nieuw van Hands off my Chocolate: chocoladebekers om niet te delen!

Iedereen kent volgens mij wel de heerlijke chocoladerepen van Hands Off My Chocolate. Deze, in veertien ronde schijfjes verdeelde, repen zijn verkrijgbaar in zes verschillende smaken en zijn gemaakt om niet te delen, maar helemaal alleen op te eten. Het relatief jonge merk vindt dat iedereen meer kleine genietmomentjes voor zichzelf verdient. “Op ieder rondje staat dan ook je naam (‘mine’) geschreven”, aldus Hands Off My Chocolate. De repen zijn heerlijk en inderdaad te lekker om te delen. Maar wist je dat er sinds kort ook chocoladebekers verkrijgbaar zijn?Deze chocoladebekers zien eruit als een lege ijsbeker en zijn dus ideaal om je chocolade in te verstoppen! De bekers bevatten los verpakte chocolaatjes en zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken: chocoladeballen met karamel en zeezout of hazelnoot-praline met zeezout en fluffy marshmallows bedekt met romige melkchocolade. Klassieke smaken met een twist en allemaal even lekker!

Wist je dat?

De chocolade van Hands Off My Chocolate wordt gemaakt van eerlijke cacao. Boeren in Ivoorkust, Ghana en Tanzania wordt ondersteunt in het duurzaam en verantwoord laten groeien van de cacao, het verhogen van de opbrengt en het verbeteren van het gezinsleven door middel van bijvoorbeeld goede infrastructuur, onderwijs, verkeer, zorg en veilig drinkwater. Ook wordt er een premie aan de boeren betaald zodat zij kunnen investeren in gemeenschappen en de economie.

Chocolate Balls With Soft Caramel & Seasalt

Tien chocolaatjes van 36 calorieën per stuk tref je in deze beker. De caramel is super vloeibaar en druipt echt uit het balletje. Even schrikken en eigenlijk vind ik zo`n vloeibare vulling meestal niet zo lekker, maar dit is echt heerlijk. De zachte karamel vulling bevat een vleugje zeezout en de verhoudingen zijn echt precies goed.

Ingrediënten: suiker, glucosesiroop, cacaoboter, cacaomassa, volle melkpoeder, gecondenseerde melk met suiker, dextrose, kokosolie, bevochtiger: sorbitol, water, zout, emulgatoren (lecithine (soja), mono en diglycerdiden van vrije vetzuren), stabilisator: dinatriumfosfaat, aroma’s, specerijen. Cacaobestandsdelen ten minste 38.9%. Kan ei, sesam, noten en gluten bevatten.

Chocolate Balls With Hazelnut Praline & Seasalt

Ook in deze beker tref je tien chocolaatjes, van 36 calorieën per stuk. De smaak is een klassieker, maar het vleugje zeezout is een leuke, lekkere twist. Deze chocoladeballetjes zijn niet heel bijzonder, maar wel heel lekker! Hazelnoot-praline vind ik zo`n beetje het lekkerste wat er op deze wereld bestaat en je kunt dan ook wel raden dat deze emmer mijn favoriet is! En ook snel leeg was..

Ingrediënten: Hazelnoten-pralinevulling 53% (suiker, plantaardige vetten (palm, palmpit), hazelnoten (15%), dextrose, magere cacaopoeder, zeezout (0.9%), emulgator: zonnebloemlecithine), melkchocolade 47% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma. Cacaobestandsdelen ten minste 38.9%. Kan ei, sesam, noten en gluten bevatten.

Marshmallows Covered With Milk Chocolate

Deze verpakking bevat zes heerlijke chocolaatjes van 53 calorieën per stuk. Dit is mijn minst favoriet, maar dat komt omdat ik niet zo’n fan van marshmallows ben. Voor wie wel van marshmallows houdt: dit moet je proberen! De marshmallows zijn inderdaad lekker ‘fluffy’. Meestal zijn marshmallows zo ontzettend zoet, zacht en plakkerig dat ik het gevoel heb een kleverige, suikersubstantie in mijn mond te stoppen. Maar deze hebben een stevige bite en zijn zeker niet te zoet. Omhuld door een lekker knapperig laagje chocolade maakt dit volgens mij voor iedere liefhebber van marshmallows een heerlijke snack om jezelf op te trakteren!

Ingrediënten: Melkchocolade 60% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma. Cacao: tenminste 38,9%). Marshmallow 40% (glucose fructose siroop, suiker, water, dextrose, gelantine, maïszetmeel, honing, gemalen vanille bonen, zuurteregelaar (melkzuur). Kan ei, sesam, noten en gluten bevatten.

Een beker kost ongeveer €3,59 per verpakking en is onder andere te koop bij grotere filialen van Jumbo & Marqt en natuurlijk op de website van Hands Off zelf. Hier kun je trouwens ook de precieze verkooppunten opzoeken, zodat je niet voor niets naar de winkel rent! Kijk voor meer informatie op

Hands Off

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge