Magnum Signature Chocolade is verslavend lekker!

Het is een feit dat ik soms onder een steen leef. Alles wat er op de wereld gebeurt gaat regelmatig aan mij voorbij. Zo ook dat magnum, behalve ijs, ook een heel assortiment luxe chocolade aanbiedt. Gelukkig is dit niet alleen aan mij voorbij gegaan, maar ook aan de meeste mensen aan wie ik dit vertelde. En na enig research op het internet is mij ook duidelijk waarom, want er is maar weinig over te vinden. En daar ga ik nu verandering inbrengen. Ik weet namelijk zeker dat iedere chocoladeliefhebber deze Magnum Signature Chocolade kan waarderen. Dus verlekker jezelf even goed met deze foto`s en bedenk je dat de smaak in het echt nog vele malen beter is.

De repen zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken

De repen zijn verkrijgbaar in de smaken in Mag­num Sig­na­tu­re choc with co­coa nibs dark, Mag­num Sig­na­tu­re choc in­ten­se milk cho­co­la­te en Mag­num Sig­na­tu­re choc Ma­dag­as­car va­nil­la whi­te. De repen bevatten negentig gram chocolade (dat is echt te weinig, magnum) en kost 1.99. De chocoladerepen zijn exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar. Er worden Ecuadoriaanse Rain Forest Alliance cacaobonen gebruikt voor het maken van deze heerlijke chocoladerepen. Hierdoor probeert Magnum, als een van `s werelds grootste ijsproducenten, een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid. Op dit moment komt 100% van de Magnum cacaobonen van duurzame boerderijen met Rainforest Alliance™ certificering, waardoor de inkomens en levensomstandigheden van kleine cacaoboeren worden verbeterd en het milieu wordt beschermd.

Mag­num Sig­na­tu­re choc with co­coa nibs dark is favoriet

De donkere chocoladereep is gemengd met cacao nibs voor een diepere smaak en textuur. De witte chocolade is gemengd met vanille uit Madagaskar. Alle drie de repen zijn bijzonder lekker, maar in het bijzonder de Mag­num Sig­na­tu­re choc with co­coa nibs dark is favoriet. Al moet ik zeggen, voor iemand niet niet zo van witte chocolade en niet van vanille houdt, vind ik de Mag­num Sig­na­tu­re choc Ma­dag­as­car va­nil­la whi­te ook bizar lekker. Dat is toch wel een beetje gek, niet waar?

Nou, hup! Waar wacht je nog op? Snel naar de winkel jij!

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge