Fashion Wishlist April

Fashion april

1 Little Top – Candela
How cute! The Little Top is an eyelet spaghetti strap crop top en verkrijgbaar in het roze, blauwe en wit. Hij is misschien wat te bloot voor zomaar op straat, maar als je hem goed combineert of als je op vakantie bent, dan is hij echt superleuk! De top kost 155 dollar en is verkrijgbaar via candelanyc.com

2 Dark Blue High Waist Shorts
Ik zou de Little Top combineren met een mooie maxiskirt of lekker op vakantie met deze high waist short. Niet te bloot, wel lekker zomers! De short is van debenhams.com en verkrijgbaar voor 25 pond.

3 Zonnebril – Gucci
I know, this ain`t no cheap. Maar een goede zonnebril vind ik zo belangrijk! Het is even een investering, maar een goede zonnebril beschermt je ogen echt goed tegen UV-straling en kan jaren meegaan. Ik heb twee van mijn zonnebrillen denk ik al acht jaar, maar ik draag ze nog steeds heel graag.

4 Accessorize Lara Leaf Sandals – Accessorize
Ik heb zin in de zomer hoor, het is de laatste dagen zulk mooi weer hier. Ik kan niet wachten op lekker op slippers en sandalen rond te kunnen huppelen. Ik ben al een tijdje op zoek naar soort gelijke sandalen en hoewel je zulke sandalen echt in iedere winkel tegenkomt, heb ik het perfecte paar nog niet gevonden. Ik denk dat ik deze wel heel erg leuk vind, al twijfel ik nog een beetje of ik misschien voor een iets meer ingetogen model moet gaan.

5 Tan debossed floral satchel bag
Ook deze tas is van debenhams.com. Ik houd echt van deze webwinkel, ze hebben zoveel leuke en betaalbare dingen! Zoals ik al eerder aangaf ben ik niet zo`n tassenliefhebber. Een tas moet voor mij van hele goede kwaliteit en tijdloos zijn, maar ook iets bijzonders hebben.

Wat staat er op jouw fashion wishlist deze maand?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *