Grappige oneliners in de film The Boss (2016)

The Boss 2016

The Boss is een Amerikaanse komediefilm uit 2016. De film is geregisseerd door Ben Falcone, de echtgenoot van Melissa McCarthy. De cast bestaat onder andere uit Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Ella Anderson, Tyler Labine en Kathy Bates.

“You have a child. Was that through intercourse? I picture you with an a-sexual vibe”.

Michelle Darnell is opgegroeid in een weeshuis. Geen enkel pleeggezin haar wilde opnemen in de familie en keer op keer werd zij teruggebracht naar de nonnen. Hierdoor besloot ze dat familie voor sukkels is en groeide ze uit tot een succesvolle, maar keiharde zakenvrouw. Als haar voormalige zakenpartner en ex-vriend Renault besluit om Michelle alles af te nemen, belandt Michelle een aantal maanden in de gevangenis. Wanneer ze vrij komt is ze al haar bezittingen kwijt, heeft een slechte naam en moet ze helemaal opnieuw beginnen.

Ik weet niet waar ik moet beginnen. The Boss leek me een ontzettend leuke film waar ik naar had uitgekeken, maar laat ik maar meteen met de boot in huis vallen en je afraden om deze film in de bioscoop te gaan bekijken. Dat is echt zonde van je geld! Melissa McCarthy is een goede actrice een leuke comédienne, maar van dat laatste is in The Boss maar weinig van over. Ze zet zo`n onsympathieke rol neer dat het moeilijk is om de film met echte interesse te kijken. Daarnaast is de gehele film zo ontzettend grofgebekt en asociaal dat het gewoon storend is. Ik vroeg me regelmatig af waarom de ouders van de kinderen met deze rollen akkoord zijn gegaan en waarom Kristen Bell en Peter Dinklage een hoofdrol in deze film vertolken. Echt serieus.. Toch is het geen hele slechte film vind ik. The Boss bevat absoluut een aantal grappige scènes en oneliners waar ik om heb moeten lachen. Maar het had allemaal iets minder grof, iets minder over the top en iets minder “grappig” gemogen van mij, dat had je namelijk een hele leuke en grappige komedie gehad! Als je The Boss wilt gaan bekijken, dan raadt ik je aan om dit te doen op een een avond als je niets anders hebt te doen en eigenlijk ook niets wilt doen. Gewoon lekker op de bank en verstand op nul. Oh, en zorg dat je kinderen uit de buurt zijn voordat je ze straks op hun taalgebruik moet gaan wijzen!

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge