Originele Valentijnscadeaus voor de reisliefhebber

Nog een paar weken en dan is het alweer Valentijnsdag. Dat betekent dat je jouw geliefde eens extra mag verwennen en in het zonnetje zetten op een romantische manier! Heb jij al plannen gemaakt? Of ben je nog op zoek naar een leuk idee? Ik weet nog niet wat Nevzat en ik gaan doen, maar ik geef sowieso een cadeautje. Bij Radbag bestelde ik alvast iets voor hem. En voor mezelf, haha. Ben je nog op zoek naar een origineel valentijnscadeau voor de reisliefhebber (en ook gewoon voor iemand die minder of misschien zelfs helemaal niet van reizen houdt) dan ben je hier echt aan het goede adres voor een leuk, grappig, romantisch of ander origineel cadeau.

Tip: Ben je niet zo van het plannen en regel je liever iets op het laatste moment? Sla dit artikel vol simpele last minute tips voor Valentijnsdag dan zeker even op tussen je favorieten!

De webshop behoort al jaren tot mijn favorieten en ik kan er altijd wel slagen voor een leuk cadeau. Voor iemand die van reizen houdt is het natuurlijk vanzelfsprekend dat een reisje of uitstapje het perfecte cadeau is. Je kunt natuurlijk tickets of een reisreservering in een envelop geven en er eventueel een romantisch kaartje bij doen, maar origineler is om je cadeau in deze ‘TanSafe – geheime bergplaats zonnecrèmetube’ te verstoppen. Je geliefde zal verbaasd zijn om een tube zonnebrandcrème te ontvangen. De tube ziet er namelijk uit als een echte tube zonnebrandcrème. Je maakt je lief op deze manier niet alleen blij met een reisje of dagje uit, maar geeft hem of haar er ook meteen een handige en grappige reisgadget cadeau. Het is de ideale camouflage om waardevolle spullen in te verstoppen tijdens een dagje strand (of gewoon in je tas).


Het eenhoornlampje bestelde ik gewoon lekker voor mezelf. Ik schreef hier al eerder dat ik graag een ananas-lamp wilde hebben, maar vond deze eenhoorn uiteindelijk toch leuker en ben er ontzettend blij mee! Het lampje is perfect als nachtlampje te gebruiken en verkrijgbaar in het roze en wit. Ik twijfelde even want een eenhoorn is niet echt reisgerelateerd, maar het is immers een Valentijnscadeau aan mezelf, haha. En bovendien is het een lekker vrolijk lampje dat vanwege de grootte eigenlijk ook prima mee op reis kan! Radbag heeft trouwens ontzettend veel originele lampen in het assortiment, waaronder een mooie neon hart dat ook perfect geschikt is als romantisch cadeau voor Valentijnsdag.

Voor Nevzat bestelde ik deze mooie liefdeskaars met de tekst: “You are my favorite partner in adventure”. Want dat is hij! De kaars zit in een mooie glazen pot met een houten deksel en is echt van mooie kwaliteit. Maar belangrijker nog is natuurlijk dat de kaars echt heerlijk ruikt. Heel fris en zoet, naar pas gewassen, knisperende lakens. Of eigenlijk een beetje net zoals een luxe hotel. Helaas laat mijn budget het niet toe, maar anders zou ik ook een avontuur cadeau geven. Geef bijvoorbeeld een leuk uitje of luxe overnachting. Door dit op een kaartje te schrijven en deze met een mooi lint vast te binden aan zo`n mooie kaars heb je echt een leuk en origineel cadeau. Wedden dat jullie tijdens het branden van de kaars elke keer weer terug denken aan jullie avontuur?!

Voor nog meer leuke cadeaus, neem een kijkje op:

 

Radbag

 

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.