Fit, actief en gezond blijven met zwembaden en wellness van Bodyfit

Sommige van jullie zullen wel weten dat mijn favoriete sport zwemmen is. Jarenlang heb ik op hoog niveau gezwommen. Ik heb mijn diploma`s A t/m F, drie snorkeldiploma`s, reddingsbrevetten en trimzwemmen A en B behaald. Nadat ik een scooterongeluk heb gehad kan ik helaas niet meer zo goed zwemmen als ik ooit kon, maar ik vind het nog steeds heerlijk om te doen en het is iets wat ik ontzettend mis. Ik heb daarom zelfs nog een hele tijd aquarobics gedaan en een tijdje gezwommen met behulp van een personal trainer. Zwemmen is een gevoel van marteling en vrijheid tegelijk. Ik vind het heel moeilijk om uit te leggen. Het is heerlijk om die pijn te voelen van het uitgeput zijn en van brandende longen. Als je alles geeft tijdens het zwemmen, dan wordt je lichaam helemaal warm en kun je daarna amper op je benen staan. Terwijl je naar adem hapt, voel je je hart kloppen in je keel. Dat gevoel is zo lekker. Bewegen in het water is ontzettend goed voor je spieren, gewrichten, longen en hart. En het versterkt ook nog eens je botten en verbetert je conditie. Daarnaast is het ook nog eens heerlijk ontspannend. Ja, zwemmen is echt mijn passie en als het kon zou ik absoluut een zwembad in mijn tuin (of huis) willen. Dat hoeft helemaal niet perse een heel groot zwembad te zijn, want het is niet perse nodig om heel veel meters af te leggen. Als ik maar lekker kan zwemmen!

Houten zwembaden zijn heel interessant in prijs en maakt de droom van een eigen zwembad een stuk bereikbaarder.

Ik dacht altijd dat zoiets alleen zou kunnen in mijn dromen, maar tegenwoordig is het bijna voor iedereen wel mogelijk om een privé zwembad aan te schaffen. Je moet natuurlijk wel over voldoende ruimte beschikken, maar in principe is er voor ieder budget een zwembad te vinden dat aansluit op persoonlijke wensen. Zo zag ik op Bodyfit bijvoorbeeld de keuze voor een polyester zwembad van Starline. Deze luxe zwembaden zijn geschikt voor binnen en buiten en bestaan uit een stuk, inclusief een inlooptrap. Er zijn diverse modellen, afmetingen, kleuren en andere opties mogelijk, waardoor je voor een zwembad kunt kiezen dat perfect op jouw persoonlijke wensen aansluit. Polyester zwembaden zijn niet heel goedkoop, maar een houten zwembad is een goede optie voor een lager budget. Houten zwembaden zijn heel interessant in prijs en maakt de droom van een eigen zwembad een stuk bereikbaarder. Een houten zwembad kan volledig of deels worden ingebouwd, maar ook bovengronds worden geplaatst. Hout is een mooi en relatief goedkoop materiaal dat goed in iedere tuin integreert en zorgt voor een prachtig luxe uitstraling.

Quote

Home is where the pool is

Zelf zou ik sowieso wel een buitenzwembad willen. Dit is ideaal om in de zomermaanden af te koelen en in de winter kun je het zwembad lekker later verwarmen. Zo kun je het hele jaar door lekker zwemmen. Het liefst natuurlijk een inbouw zwembad, maar dit is waarschijnlijk iets boven mijn budget. Dat zou natuurlijk wel fantastisch zijn, maar ik denk dat een mooi, houten zwembad ook heel lekker zal zijn om in te kunnen zwemmen. En bovendien vooral heel mooi en luxe. Daarnaast zou ik graag ook nog wel meer wellness in mijn tuin willen. Niet alleen zwemmen is goed voor de gezondheid, ook regelmatig gebruik maken van wellness producten draagt bij aan ontspanning en luxe. Zo is een infraroodsauna bijvoorbeeld goed tegen spanning en stress, verdwijnen ook (sport)blessures en spierpijn na een ontspannen sessie. Een jacuzzi en een buitendouche mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Dan nog een paar mooie lounge stoelen erbij en ik heb een heel eigen wellness center. Dit zal allemaal nog wel even bij dromen blijven, maar het lijkt me heerlijk. En het is niet geheel onbetaalbaar, dus wie weet.. Fit, actief en gezond blijven met zwembaden en wellness van Bodyfit is in ieder geval een goede optie, want dit is het adres om je tuin om te toveren tot een weelde van luxe en rust.

Kijk voor meer informatie op:

Bodyfit

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *