Oribe Imperméable anti-humidity spray, shampoo en conditioner

Een tijdje geleden kwam de postbode onverwachts langs om een pakje te brengen. In het pakje zat een klein, schattig, zwart doosje met daarin de imperméable anti-humidity spray en een proefmonster van de shampoo en conditioner voor gekleurd haar van het merk Oribe. Helaas zaten er geen full-size producten van de shampoo en conditioner in, want ik had deze graag iets langer willen testen. Het merk Oribe is namelijk fantastisch! Oribe Canales, de man achter het merk, is een van de bekendste hairstylisten uit Amerika. Hij verzorgt onder andere het haar van Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Lady Gaga en Heidi Klum. Ook grote bladen als Vogue, Elle en Glamour huren hem regelmatig in.

Oribe Imperméable anti-humidity spray

Dit is een anti-vocht finishing spray die het haar beschermt tegen kroezen, zonder het te bevochtigen. De spray beschermt het haar en zorgt ervoor dat je haar perfect steil of krullend blijft. De spray is geschikt voor ieder haartype, beschermt je haar tegen beschadigingen van buitenaf en biedt UV-bescherming. Daarnaast is de Oribe Imperméable anti-humidity spray ook ‘kleurveilig’.

Ingrediënten Copolymeer voor versteviging, Tocoferylacetaat en Retinylpalmitaat als antioxidanten en Panthenol om het haar glanzend en kroesvrij te maken. De producten van Oribe bevatten geen parabenen. De spray is verkrijgbaar in een reisverpakking van 75ml voor ongeveer twintig euro en een full-size verpakking van 200ml voor ongeveer veertig euro bij verschillende kapperszaken of online.

Wanneer ik de spray opspuit ruikt het chemisch en niet zo lekker. Na ongeveer een minuutje komt er een lichte citrusgeur tevoorschijn die wel heel lekker en vrij fris ruikt. Bij gebruik van deze spray merk je eigenlijk geen verschil. Maar haar lijkt meer te glazen en ruikt heerlijk, maar daar is eigenlijk alles wel mee gezegd. Echter, de werking is fantastisch! Ik heb vaak last van pluizend en kroezend haar, vooral in een hoge luchtvochtigheid, maar eindelijk blijf ik er eens fatsoenlijk uitzien gedurende de dag.

Oribe shampoo en conditioner for beautiful color

De Oribe shampoo for beautiful hair reinigt je haar zonder kleur te verliezen en maakt chemisch behandeld haar sterker. De conditioner herstelt en versterkt je gekleurde haar en verlengt de levensduur van kleur. Beide producten zorgen voor bescherming van het haar tegen milieuverontreinigende stoffen en uv-straling. In de shampoo zijn onder Bio Flavonoïden tegen verkleuring, Edelweiss Flower extracten als bescherming van beschadigende en kleur afbrekende stoffen en Baobab Tree Extract als hydratatie verwerkt. De conditioner bevat een combinatie van high-tech, lichtgewicht siliconen om gekleurd haar tegen uv-verkleuring en beschadiging te beschermen en laat het haar glanzen. Kaempferia en Watermeloen Extract helpen tegen de afbraak van de natuurlijke keratine in je haar en zorgen ervoor dat je geen kleur verliest.

Ik kan deze producten natuurlijk niet echt reviewen, gezien het feit dat ik de shampoo en conditioner maar twee keer heb kunnen gebruiken, maar toch wil ik wel de Oribe shampoo en conditioner wel even benoemen. Mijn haar is ontzettend veel geverfd en gebleekt de laatste paar maanden en op een gegeven moment brak het gewoon af tijdens het borstelen. Ik verzorg mijn haar natuurlijk extra goed nu, maar het is nog steeds vrij droog. Toen ik deze shampoo en conditioner de eerste keer gebruikte, merkte ik echter al direct groot verschil. Dit leek mij natuurlijk onmogelijk en dus verklaarde ik mezelf voor gek, maar gedurende de dag voelt mijn haar gewoon echt lekker zacht en gezond aan en ziet het er ook gewoon goed uit. Glanzend, gezond en vol! Daarbij is de geur van beide producten echt heerlijk; echt een beetje een zoete fruitgeur!

Het enige nadeel is de prijs. Veertig euro voor een (prachtige, luxe) fles shampoo van 250 ml of een tube conditioner van 200 ml is helaas wat boven mijn budget. Toch ben ik zeer enthousiast over dit merk. Stiekem misschien nog wel het meest over de shampoo en conditioner. Deze producten zijn echt fijn en zou ik graag in full-size verpakking in mijn badkamer staan. Behalve dat de verpakkingen echt prachtig zijn lijken het wel een soort wonderproducten die meteen verschil voor je haar maken.

Ben jij bekend met Oribe Canales? En ben je net zo weg van het merk als ik?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *