De nieuwste beauty trend uit de VS: LipSense Liquid Longlasting Lip Colour

De nieuwste beauty trend is de ‘LipSense Liquid Longlasting Lip Colour’ Dit is een veegproef, waterproof, kiss-proof en transfer-proof lipstick die wel tot achttien uur blijft zitten. Ik heb deze liquid lipstick in Christina Aguilera haar favoriete kleur: Blu-Red opgestuurd gekregen van de webshop feelasbeautiful.nl om uit te proberen en ben er ontzettend enthousiast over!

De LipSense Liquid Longlasting Lip Colour zit in een doorzichtige huls met goudkleurige dop en blauwe sticker. De liquid is ontzettend dun en waterig en hierdoor best moeilijk om nauwkeurig aan te brengen. Het beste is om eerst met een potlood een strak lijntje te zetten en deze daarna in te kleuren. Er bestaat een speciale LinerSense Lip Liner, maar volgens mij is deze in Nederland niet te koop. De LipSense is ontzettend goed gepigmenteerd, maar je moet evengoed wel drie laagjes (met minimaal vijf seconden pauze na het aanbrengen van ieder laagje). Het aanbrengen tintelt een klein beetje en voelt een beetje raar. Het doet geen pijn, maar is wel een apart gevoel. Daarna wordt het product ontzettend plakkerig en plakken zelfs je lippen helemaal aan elkaar. Dit is echt ontzettend grappig, haha. Maar als het product eenmaal is opgedroogd, is het ook echt droog! Je voelt bijna niet dat je lipstick op hebt, al voelen mijn lippen wel wat ruwer en droger aan.

Ik heb de LipSense er `s avonds ook niet afgehaald en ben er zo mee gaan slapen. Toen ik de volgende dag wakker werd, had ik nog steeds lipstick op.

De eerste keer dat ik de LipSense gebruikte was echt om te testen. Na het drogen heb ik een tijdje over mijn lippen zitten wrijven, maar zonder resultaat. Mijn lippen zagen er nog precies hetzelfde uit en de LipSense gaf helemaal niets af op mijn vingers. Likken en zelfs in mijn lippen bijten, veranderde niets aan hoe mijn lipstick zat. Er gaat gewoon niets af! Eten (patat met mayonaise) en drinken kan ook prima zonder dat er ook maar iets veranderd. Er loopt echt niets uit. Ik heb de LipSense er `s avonds ook niet afgehaald en ben er zo mee gaan slapen (tja, alles voor mijn blog). Toen ik de volgende dag wakker werd, had ik nog steeds lipstick op. Weliswaar niet helemaal netjes, maar wel nog steeds redelijk draagbaar. Ik had er bijvoorbeeld nog best even snel brood bij de bakker mee kunnen gaan kopen zonder dat ik voor schut zou lopen. En als je denkt dat mijn kussen totaal onder de lipstick zat, heb je het mis. Mijn beddengoed was nog net zo schoon als toen ik de vorige avond met rood gestifte lippen in bed stapte. Het is echt ongelofelijk hoe lang dit product blijft zitten! Ik vind het echt een super fijn product en ben er heel enthousiast over! Het is ontzettend geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, avondjes uit, eerste dates, diners en bijvoorbeeld een leuke foto shoot op bijvoorbeeld het strand tijdens een tropische vakantie. Je kunt er namelijk ook zonder zorgen mee gaan zwemmen! En het is ook ideaal voor luilakken die net als ik regelmatig vergeten dat een lipstick ook een touch-up nodig heeft. Huhumm..

Aanvullend is er een LipSense Moisturizing Gloss verkrijgbaar om een prachtige glans aan de Lipsense Liquid te geven. Tevens zorgt deze speciale gloss er ook voor dat de LipSense nòg langer blijft zitten. Ook van de gloss zijn er veel verschillende kleuren en verschillende ‘finishes’ verkrijgbaar. Ik ontving helaas alleen een proefmonstertje en niet een hele gloss, want deze geeft echt een prachtig effect en had ik graag vaker willen gebruiken. Ik zou sowieso wel een paar verschillende glosses willen hebben als ik meerdere LipSenses zou hebben, want het is een prachtige aanvulling. Heel handig lijkt me ook de Oops LipSense Remover, om de lipstick mee te verwijderen. Dit is echt namelijk echt boenen geblazen met een standaard make-up remover (al kun je ook een zeep op basis van glycerine gebruiken). De lipstick is er anders echt moeilijk af te krijgen en maakt echt de longlasting belofte meer dan waar.

Strawberry Shortcake, Plum Pretty, Mauve Ice, Cacao, Roseberry, Fire-n-Ice, Samon, Pomegranate en Sheer Berry

De LipSense Liquid Longlasting Lip Colour is verkrijgbaar in bijna zeventig verschillende kleuren, en drie verschillende ‘finishes’: matte, shimmer en frost. Zelf heb ik de kleur Blu-Red gekregen. Dit is een prachtige, klassieke, rode lipstick met een blauwe ondertoon. Hierdoor lijken je tanden super wit! Ik ben heel blij met deze blu-red, het is echt de perfecte kleur die ieder meisje in haar beauty-stash zou moeten hebben. Maar ik ben ook benieuwd naar de kleuren: Strawberry Shortcake, Plum Pretty, Mauve Ice, Cacao, Roseberry, Fire-n-Ice, Samon, Pomegranate en Sheer Berry. Een hele lijst, haha. Maar ik ben echt fan! En kijk wat een leuke namen ze allemaal hebben! Een LipSense Liquid Lipstick kost 28.95 euro. Dit lijkt misschien duur, maar is nog altijd goedkoper dan een lipstick van Chanel!

Neem vooral een kijkje op de website van feelasbeautiful voor meer informatie, of om deze nieuwste beauty trend te bestellen. Feelasbeautiful is een ontzettend leuke webshop die behalve de Lipsense, zowel innovatieve producten op het gebied van skincare als cosmetica verkoopt. De webshop ziet naar mijn mening niet heel professioneel uit en ik begrijp dat dit misschien twijfels kan opbrengen, maar het is heel betrouwbaar allemaal. Pakketjes worden netjes verzonden en zien er mooi uit, het aanbod is echt heel leuk en hebberig makend en het persoonlijke contact met Tineke is heel fijn en snel. Ook de pakketjes worden snel verzonden, al kan het soms iets langer duren voor een bepaalde kleur op voorraad is vanwege de leverancier. Voor meer informatie:

feelasbeautiful

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *