Flormar Swatches part two

Zijn jullie inmiddels al bij de Flormar in Amsterdam geweest? Ik heb mezelf tot nu toe goed in bedwang, maar volgende week ben ik in Istanbul en dan durf ik niet voor mezelf in te staan hoor. Ik heb mijn nagellak van Flormar een beetje op soort gesorteerd voor deze posts, dus vandaag heb ik swatches van maar drie nagellakken. Maar.. wel een van -oké een van de zoveel- mijn lievelingslak!

Flormar matte

Flormar matte

Flormar Matte M05 is een matte nagellak in een groen/blauwe kleur. De lak is heel gemakkelijk aan te brengen. Doordat de lak ook vrij dik is, dekt deze daarom goed na een laag. Ik vind deze kleur vooral in de zomer erg mooi.

Flormar matte

Flormar matte

Van dezelfde collectie is M02 in de kleur zwart. Dit is absoluut een van mijn favoriete nagellakken van het moment. Ik vind mat-zwart in zijn geheel heel leuk, maar vaak doe ik over een nagel of een gedeelte van mijn nagels nog een topcoat. Hierdoor gaat de matte lak gewoon glanzen zoals de meeste nagellak.

Flormar duo goud

Flormar duo goud

DC02 is een gouden lak van de Duo 2x Chrome collectie. In het flesje heeft de nagellak ook een groene gloed en door de naam dacht ik dat er bij verschillende lichtval ook een verschillende gloed te zien is. Helaas heb ik dit niet kunnen ontdekken, maar desondanks vind ik het een mooie lak. Het enige minpuntje is dat de lak vrij dun is en daarom bij een keer aanbrengen niet voldoende dekt en zelfs wat streperig is.

Flormar

Ik ben me ervan bewust dat de kwaliteit van de foto`s nogal wat te wensen overlaat. Het is hier al dagenlang donker en grauw en ik heb de instellingen van mijn camera hieraan vergeten aan te passen.

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *