Handig op vakantie: een telefoonhoesje van het luxe automerk Bugatti (winactie)

Een auto van het merk Bugatti is waarschijnlijk de droom van iedere man (en vrouw). Maar voor wie geen miljoenen op de bankrekening heeft staan heb ik goed nieuws. Het Franse automerk produceert namelijk niet alleen snelle, dure en exclusieve auto’s, maar heeft ook een eigen woning-, kleding-, en accessoires lijn. En speciaal voor de mannelijke lezers op mijn blog, of voor stoere vrouwen die van luxe houden, of voor lieve vrouwen die een man in hun leven willen verwennen, mag ik het prachtig booklet case ‘Zurigo’ voor de Samsung Galaxy S8 weggeven. Lees dus snel verder en win een telefoonhoesje!

De Bugatti Zurigo is gemaakt van hoogwaardig 100% leer en is verkrijgbaar in de kleuren cognac en zwart. Zelf vind ik cognackleurig het mooist, maar deze was helaas niet meer beschikbaar. Al is dit zwarte hoesje dat ik mag weggeven net zo mooi hoor, het is puur een kwestie van smaak. Het hoesje is voorzien van een fluwelen binnenkant met logo en je telefoon wordt stevig op z`n plek gehouden door ingebouwde hard case, welke tevens extra bescherming biedt tegen vallen en stoten. Het hoesje is afsluitbaar door middel van een magneet. Vanzelfsprekend kun je alle functies en knoppen van je telefoon blijven gebruiken, maar daarnaast heeft het de Bugatti Zurigo ook nog een aantal andere handige functies. Zo kun je bijvoorbeeld pasjes, briefjes of kaartjes en papiergeld bewaren aan de binnenzijde van de bovenste flap. En de standaard waarmee je hem rechtop kunt neerzetten is niet alleen handig als je een filmpje in het vliegtuig wilt kijken, maar ook om je telefoon als wekker te gebruiken in bijvoorbeeld het hotel.

Het telefoonhoesje heeft absoluut een luxe uitstraling en is ook zeker van hoogwaardige kwaliteit, dit voel en ruik je direct als je `m uit de verpakking haalt. Het is een simpel design, maar ik vind het absoluut een prachtig hoesje. Helaas voor mij zijn er geen telefoonhoesjes voor de Huawei beschikbaar, want anders had ik er graag een willen hebben. Echt goed kunnen testen heb ik de Bugatti Zurigo dan ook niet, maar de foto’s zijn gemaakt door mijn broer, met zijn Samsung Galaxy s8 erin, en de eerste indruk is absoluut goed. Je hoort een stevige klik als je de telefoon aanbrengt, het leer sluit goed aan en ook de magneetsluiting werkt goed. Wat ik zelf heel handig vind is dat je echt voldoende ruimte hebt voor papiergeld en pasjes, want hierdoor is je portemonnee eigenlijk niet meer nodig. Het enige nadeel is dat je pasjes niet kunt gebruiken (bijvoorbeeld om contactloos te betalen) zonder ze uit het hoesje te halen.

Win het luxe telefoonhoesje ‘Bugatti Zurigo’ voor de Samsung Galaxy S8 t.w.v. 39.95 euro

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. That’s it! Tevens zou ik het leuk vinden als je Bohalista en Bugatti op social media liked en/of volgt. Uiteraard waardeer ik het natuurlijk extra als je deze winactie dan ook nog eens deelt, maar dit is allemaal niet verplicht!

Winformulier

De winnaar is inmiddels bekend gemaakt.

Social Media

Bohalista
Bugatti

Voorwaarden

Deze actie loopt tot en met 18 augustus 2017. De winnaar krijgt na 19 augustus 2017 persoonlijk bericht via e-mail en verplicht zichzelf om binnen 48 uur na ontvangst van deze e-mail te reageren, anders kies ik een andere winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting.

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *