Lekker van HEMA: Make & Bake Confetti Choc Cookies

HEMA KOEKJES

HEMA MAKE BAKE CONFETTI CHOC

HEMA BAKE MAKE

Koekjes zijn absoluut mijn guilty pleasure en als het kon zou ik niets anders mee eten. Het liefst eet ik uiteraard koekjes met chocolade, maar eigenlijk vind ik elke koeksoort wel lekker. Het is iets wat ik stiekem ook best wel mis in Istanbul, want hier hebben ze echt niet zo veel lekkere koeksoorten als in Nederland. Ik probeer regelmatig zelf koekjes te bakken, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het gewoon niet kan. Ik kan geen koekjes, geen taarten, geen muffins, eigenlijk gewoon helemaal niets bakken! Het lukt me gewoon niet en keer op keer gaat er iets mis. Alhoewel, ik heb het een keer gepresteerd om een verrukkelijk lekkere boterkoek te maken en ik was hier zo trots op dat ik de helft mee gaf aan Nevzat om op zijn werk uit te delen. Niemand wilde het proeven want iedereen dacht dat mijn ‘taart’ mislukt was omdat `ie zo plat was.. Tja, ik kon het ergens wel begrijpen, haha.

CONFETTI CHOC

MAKE BAKE HEMA

Chocolade liefhebbers, kinderen, thuisbakkers en zelfs de grootste koekenbakkers kunnen deze koekjes maken. De Make & Bake pot bevat (bijna) alles wat je nodig hebt, voeg alleen boter en een beetje liefde toe. Dan nog 15 minuten afbakken en voor je het weet staan er heerlijke zelfgemaakte koekjes op tafel. Leuk en makkelijk om te maken nog leuker om op te eten!

HEMA KOEKJES BESLAG

Koekjes Hema

Bij deze beschrijving van Hema moest mijn broer gedacht hebben: “Nou, dan kan Nena tenminste ook een keer fatsoenlijke koekjes bakken” toen hij deze pot ‘Make & Bake Confetti Choc’ kocht. Heel lief van hem kreeg ik deze pot cadeau! Maar helaas had hij het mis. Wat een gigantische fail ben ik zeg! Hoe ik het voor elkaar heb gekregen weet ik niet, maar mijn koekjes zien er alles behalve goed gelukt uit. En de buitenkant is.. ehm.. nogal hard. Gelukkig smaken de koekjes wel heel lekker (want ik heb de harde korst van alle koekjes afgeschraapt).

Koekjes

HEMA KOEKJES MAKE AND BAKE

Binnenkant HEMA Koekjes

Hoewel het bij mij niet goed gelukt is, is het waarschijnlijk voor iedereen heel makkelijk om lekkere koekjes te bakken met de Make & Bake van Hema. Zelfs als je geen keuken,- prins of prinses bent lijkt het mij onmogelijk dat je net zoiets als mij weet te presenteren, haha. Deze ‘Cookies in a Jar’ is een ontzettend leuk cadeautje om te geven en om te krijgen vind ik. De pot ziet er zo vrolijk uit met al die laagjes en kleurtjes. HEMA heeft verschillende soorten Make & Bake potten in het assortiment, waaronder confetti choc en cranberry koekjes en kosten 4.50 euro per pot.

Kijk voor meer informatie op:

HEMA

Kun jij goed koekjes bakken?

Facebook Comments

comments

1 Comment

  • Pingback: Picture Monday #33 February - Bohalista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *