Compartés Chocolatier maakt van chocolade een feestje!

Compartés Chocolatier bestaat uit een klein team chocolatiers dat de mooiste en bijzonderste chocolade vanaf scratch met de hand vervaardigd. Er wordt geen gebruik gemaakt additieven of conserveringsmiddelen, maar wel van een aantal van de beste ingrediënten ter wereld. De chocolade zelf komt namelijk voornamelijk uit landen zoals Venezuela, Ecuador en Peru. Fruit en kruiden komen voornamelijk van lokale boeren uit Los Angeles en noten worden in eigen keuken geroosterd. Maar dat is niet het enige wat deze chocolade zo speciaal maakt.

De chocolade is werkelijk prachtig en de smaakcombinatie`s zijn uniek. Denk bijvoorbeeld aan een ‘donuts en koffie’ chocoladereep of een chocoladereep in de smaak ‘gezouten pretzel’. Appeltaart, popcorn caramel en pina colada zijn nog een paar smaken uit het bijzondere assortiment. Een aantal van de repen zijn ook geïnspireerd op landen en steden uit de wereld, zoals Turkije, Egypte, Kenya en Japan. Deze inspiratie is ook duidelijk in de repen terug te zien! Maar het meest bijzonderste zijn toch wel de chocoladerepen met glitters wat mij betreft. Deze repen zijn in samenwerking met designer Kelly Wearstler gemaakt. En, jawel, deze chocolade bevat echte eetbare glitters. Te leuk, lekker en mooi voor woorden! En dan heb ik het nog niet eens over de prachtige verpakkingen gehad..

Behalve chocoladerepen maakt Compartés Chocolatier ook prachtige chocoladetruffels en bedankjes voor bijvoorbeeld een bruiloft of een babyshower. Oh, en ze hebben ook nog Artisian chocolade, prachtige geschenkdozen en chocoladenoten. Meer lekkers dan ik aankan. Gelukkig, of helaas, alleen online te koop en niet bepaald goedkoop. Goed voor de lijn en portemonnee. Tenminste, zolang ik de verleiding kan weerstaan.

Wat jullie?

Kijk voor meer informatie en lekkers op:

Compartés Chocolatier

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *