Picture Monday June #5

Nederland
Onderweg naar Schiphol. Belachelijk vroeg.

Vliegen
Here we go!

Eten
Ook al is het uiterlijk maar 3,5 vliegen naar schiphol, ik was helemaal kapot na deze vliegreis. Een combinatie van een kater, een korte nacht, geen eten, vertraging, gesjouw met vijfenvijftig kilo aan bagage en twee jubelende jongens naast je doet een mens niet veel goed. We gingen dus om 14.00 uur s`middags lekker uitgebreid ontbijten en toen naar huis om te slapen.

Voetbal
Maar uiteraard werd ik wel wakker om voetbal te kijken. Stiekem is Nederland best goed he? Daarna heb ik als een beer verder geslapen..

Boodschappen
Dinsdagochtend deed ik boodschappen. Ik weet niet hoe Nevzat het voor elkaar heeft gekregen, maar ik kwam gewoon terug in een huis zonder eten! Lege kasten, lege koelkast, alles was leeg.. Daarna heb ik mijn koffers uitgepakt en schoongemaakt. Home sweet home.

Ketting
Deze foto`s waren eigenlijk nog van vorige week. Dit zijn de ketting..

Ring
en de ring die ik van mijn ouders heb gekregen. Ook kreeg ik er nog oorbellen bij die van m`n moeder zijn geweest, maar op de een of andere manier kan ik daar geen foto meer van terugvinden.

Hagelslag
Woensdag lekker ontbijten met broodjes hagelslag. Ik weet niet wat het is hoor, maar zodra ik voet op Turkse bodem zet heb ik trek in Nederlands eten. Het zit echt tussen m`n oren volgens mij.

Bloggen
s`Middags heb ik bij Nevzat op de zaak gezeten om te bloggen een een overvolle emailbox weg te werken.

Salade
In de avond aten we niets meer dan deze salade. Het is zo verschrikkelijk heet. Bizar gewoon.

Ei
Ei als ontbijt!

Laptop
En daarna weer naar de zaak om te bloggen, email weg te werken en een baan te zoeken. Het gaat allemaal wat langzaam omdat ik zo ontzettend langzaam ben. Ik heb echt een beetje problemen met de hitte geloof ik.

Tonijnsalade
En weer salade als avondeten. Ik krijg gewoon niet meer naar binnen.

Computer
Vrijdag en zaterdag weer naar de zaak om weer hetzelfde te doen. Ik weet van ellende (de hitte) niet waar ik het zoeken moet hoor. Het is haast niet uit te houden.

Moskee
De ramadan is ook begonnen. Ik heb er maar respect en bewondering voor dat je in deze hitte (hitte!) ramadan kunt doen hoor. Als ik de straat uitloop dan staat het zweet me al op mijn voorhoofd en deze mannen staan gewoon in de zon te bidden. Chapeau!

Nevzat
Nevzat kwam er gezellig bij zitten om te lunchen en toen kon ik het natuurlijk niet laten om ook eens een belachelijke foto van hem te maken tijdens het eten. Goed, ze zijn niet zo belachelijk als degene die hij altijd van mij maakt, maar het begin is er!

Pasta
Voor de verandering aten we pasta. Of ehm, pasta-salade eigenlijk, haha.

Appartement
Zaterdagmiddag zijn we even een appartement gaan bekijken. In principe hebben we al een akkoord voor een ander appartement waar we nu op wachten, maar je weet maar nooit..

IJsthee
Het was zo, zo ontzettend heet! Ik vind het niet zo respectvol om nu op straat te eten of te drinken in verband met ramadan, maar ik hield het niet meer uit. Ik nam een lekkere koude ijsthee, nam een slokje, ging zitten, keek om me heen en toen ik nog een slokje van mijn lekkere koude ijsthee wilde nemen was `ie ineens warm geworden. Blugh!

Varen
Zondag hebben we gevaren en zijn we heerlijk naar het strand geweest.

N&N
Dit was op de boot; lekker genieten van de zon en -vooral van- de wind en een beetje gek doen..

Varen Istanbul
Het strand was een bijzondere ervaring, haha. Ik vond het er belachelijk duur, iedereen lagje hutje mutje op elkaar, we brachten onze telefoons en portemonnees naar een speciale kluis, er lag niemand in het zand en ondanks dat ik gewoon een bikini aanhad voelde ik me er vrij naakt. Helaas heb ik er geen foto`s van, want nu lijkt het net of ik klaag, maar het was gewoon echt bijzonder. Ondanks dat was het er heerlijk vertoeven en hebben we echt genoten van de zon, de zee en het strand. En van het een dagje weg zijn uit de hitte van Istanbul!

Ik heb zoals je ziet maar weinig gedaan deze week en was dit maar een korte Picture Monday June #5. Ik denk dat het de aankomende twee maanden ook zo blijft, gezien de hitte. Ik hoop dat ik een beetje snel aan het weer zal wennen, want dit is echt niet te harden! Vandaag heb ik een afspraak in kadikoy omtrent werk. Helaas moet ik met de metrobus anders kon ik lekker weer een stukje varen, haha! Wat zijn jullie plannen voor aankomende week?

 

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge