Picture Monday August #27

Pogaca
Poğaça om de dag mee te starten. Ik zou dit zo graag zelf willen leren maken.

Postkantoor
Naar het postkantoor om pakketjes te versturen. Dat is serieus een dag werk in dit land. Het is ongelofelijk hoe druk het is en hoe langzaam iedereen is.

Pilav
Pilav! Dit hadden we al zolang niet gegeten. Het ziet er echt een beetje ranzig uit op de foto, maar het is zo lekker! Dit komt van een van de straatverkopers bij ons uit de buurt. Ze maken thuis eten en verkopen dit op straat. In principe kun je overal op straat eten kopen mits je gewoon je gezonde verstand gebruikt!

Salon Xenos
Deze week heb ik bijna alleen maar in de salon gewerkt. We hebben alles opgeruimd, schoongemaakt en opnieuw gedecoreerd. En daarnaast hebben we veel kapsels en make-up foto`s gemaakt voor social media etc.

Veren Extensions Veer Haar
Veerextensions voor in je haar!

Haar Salon Kapsel
Jaren `60 kapsel.

Make-up
Make-up.

Haar Strik Kapsel Salon Kapper
Strik in mijn haar.

Make Up
Make-up.

Vlecht Haar Kapsel
Waterval vlecht. Dit is natuurlijk maar een voorproefje. De echte foto`s moet ik allemaal nog sorteren en bewerken. We zitten eraan te denken om tutorials om te nemen, maar hier komt veel bij kijken dus we moeten eerst goed oefenen en alles uitzoeken.

Brood Gepocheerd Ei
Ik bakte brood en maakte gepocheerde eieren. Zo lekker!

Katten Istanbul
Tja, toen kon je ineens niet meer naar binnen. We hebben een net gespannen tegen muggen voor Nena en tegen katten voor Nevzat. Superongezellig vind ik het, haha. Maar wel beter, straks hebben we een huis vol vlooien.

Katten Istanbul Eten
Gelukkig worden straatkatten hier goed verwend!

Linzenschotel
Linzenschotel. Linzen zijn echt zo ontzettend lekker. En gezond ook trouwens.

Picture Monday August #27 is heel kort, mijn excuses hiervoor. Ik ben alleen maar achter mijn laptop en in de salon aan het werk geweest tot `s avonds laat en behalve dat er niet echt intressante dingen zijn gebeurd om foto`s van te maken, ben ik het ook gewoon vergeten. Ik zit ook ecnt een beetje in een `bleh` periode, waarin ik nergens zin in heb en overal een beetje van baal. Gelukkig gaan we deze week lekker op vakantie en daarna overal weer met frisse moed tegen aan. Hoe gaat het met jullie?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge