Picture Monday #30 October

Pogaca
All time favourite: poğaça!

Vervelen
Ik heb weer superlast van m`n maag gehad. Sinds ik terug ben uit Nederland gaat het eigenlijk harstikke goed, maar zo af en toe heb ik weer een terugval of iets dergelijks. Deze keer was vrij heftig, ik geloof niet dat ik eerder zoveel pijn heb gehad. Dus ik heb paar dagen in bed kunnen liggen. En daar wordt je behoorlijk vervelend van, haha.

Tosti
Verder heb ik vooral veel gewerkt. Dat is een stuk fijner onder het genot van een heerlijke tosti met Nederlandse kaas overigens!

Productfoto`s schieten
Productfoto`s schieten.

Afspraak Turkije
En afspraken in Turkije. Echt, hoe kun je zo werken?

Dolma`s
Het is eerlijk gezegd ook niet zo heel gek dat ik soms ontzettend last van m`n maag heb. Kijk dan wat een olie, het vet drijft letterlijk. Eigenlijk eet ik dit nooit, maar af en toe dan vergeet ik gewoon dat ik dit helemaal niet kan eten..

Fruit
Al eet ik over het algemeen gewoon gezond en volgens dieet.

Bonbons
Alhoewel..

Herfst Istanbul
Het is herfst! En ik kan oprecht zeggen dat ik het maar koud heb, terwijl het nog ruim twintig graden is. Eigenlijk is het nog niet onder de twintig graden geweest. Maar als je temperaturen van rond de veertig graden gewend bent, dan is twintig echt niet veel hoor!

Istanbul Hersft
Dit is nou herfst in Istanbul. Ik wil jullie helemaal niet jaloers maken hoor. We komen trouwens in December naar Nederland! Even tussendoor, haha. Maar ik ben serieus zo bang dat we bevriezen!

Sishane Istanbul
Kijk dan naar de lucht! Ik heb hier trouwens echt superlang om Marina staan wachten, die ook superlang op mij heeft staan wachten. Bij een andere uitgang! Dat hadden we heel goed afgesproken!

Ibiza Shoes
Na maanden heb ik eindelijk weer eens fatsoenlijke schoenen aan. Dit zijn overigens mijn lievelingsschoenen. Ik doe ze maar heel weinig aan, omdat ik bang ben dat ze verslijten, haha!

Ibiza Laarzen
Close-up! De zijkanten zitten vol met pareltjes en glittersteentjes.

Aldo Shoes
En dan show ik ook meteen maar even mijn nieuwe sneakers van Aldo Shoes.

Vreemde Foto
Ik kom altijd van die rare foto`s tegen in m`n telefoon.

Badkamer
Echt van die hele vreemde..

En daarmee maak ik abrupt een eind aan Picture Monday #30 October. Ik heb niet veel foto`s gemaakt en ben vooral veel bezig geweest met bloggen en Erosista. We krijgen binnenkort weer veel nieuwe producten in de collectie, waaronder Unicorn sloffen! Houd ons dus in de gaten! Fijne week allemaal!

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge