Versace Vanitas Eau De Parfum

De lente staat voor de deur en dat betekent voor mij tijd voor verandering van geur. Okay, dat was lame. Het is maar goed dat ik geen poëet ben, haha.. Vanitas is een heerlijke bloemige geur en past goed bij het voorjaarsgevoel dat ik al weken heb. Het parfum is gelanceerd in 2011 en is gecreëerd door parfumeur Dora Baghriche-Arnaud. Vanitas is Latijn en betekent ijdelheid en dat is precies waar dit parfum voor staat. Het is een verleidelijk parfum, tastbaar en ongrijpbaar. De geur is speciaal ontwikkeld voor het vrouwelijke deel van het ego. Het is een extravagant parfum met allure.

Vanitas Versace Eau De Parfum

Versace Vanitas

Geur Versace Vanitas Eau De Parfum

Het Eau de Parfum zit in een simpele flacon van zwaar glas en metalen details. Het afgeronde detail aan een van de zijdes geeft de flacon net dat beetje extra. Ik kan de verpakking zeer waarderen; simpel en strak, maar toch luxe en extravagant. Vanitas is absoluut een parfum met een luxe high-end uitstraling en typisch Versace als je het mij vraagt.

Eau De Parfum Versace Vanitas

Parfum Versace Vanitas

De geur opent licht en lekker fris met zoetzure limoen. Het bloemige hart bestaat uit noten van fresia en de bijzondere tiarébloem die alleen voorkomt op de archipel van Frans-Polynesië. De geur wordt pittig afgesloten door sensuele accenten van cederhout en tonkaboon in de basis. De geur is echt heel fris, zoet en romantisch, maar ergens toch ook lekker pittig en stoer. Ik vind de geur lekkerder als het parfum wat dichter op de huid komt te liggen en een subtiele aura achterlaat.

Versace Vanitas  Parfum

Versace Vanitas Eau De Parfum Geur

Vanitas Versace

Ik vind Vanitas Eau de Parfum een vrij zware geur, maar niet heel opdringend. De geur is absoluut geschikt voor iedere dag en komt volgens mij het best tot haar recht in het voorjaar of de zomer. Ik vind het namelijk echt een tropische geur en waande me heel even in Hawaï toen ik dit parfum voor het eerst rook. Het is een heel vrouwelijk parfum, heel elegant en sensueel. De geur blijft lang aanwezig, maar wordt wel steeds minder opvallend naarmate de tijd verstrijkt. Vier spraytjes is in principe voldoende voor de hele dag. Behalve Eau de Parfum zijn er ook Eau De Toilette, een douchegel, bodylotion en deodorant verkrijgbaar.

Versace Vanitas Eau de Parfum is verkrijgbaar bij onder andere Douglas, ICI PARIS XL en Bol.com

Wat is jouw favoriete parfum voor aankomend seizoen?

Facebook Comments

comments

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge