Qiriness Caresse Main Velours

Qiriness is een Frans merk, opgericht in 2004 door Mi-Ryung Beilvert en Vivian Marton. Mi-Ryung en Vivian zijn al meer dan negentien jaar vriendinnen en hebben een gezamelijke passie voor cosmetica en verzoring. Qiriness combineert werkzame actieve stoffen samen met plezier voor een optimaal resultaat, vergelijkbaar met behandelingen in een spa. Dit is teven het unieke concept van Qiriness. zij willen namelijk iedere vrouw dezelfde ervaring als in een spa kunnen aanbieden, maar dan in de persoonlijke en comfortabele sfeer van je eigen huis. De producten van Qiriness worden vervaardigd in Zwitersland, zijn hypoallergeen en bevatten geen parabenen.

Qiriness Caresse Main Velours

Qiriness Caresse Main Velours is een repair-cream voor verzorgde handen. Handcrème is een product dat vaak vergeten wordt, maar minstens, en misschien wel nog belangrijker is als bijvoorbeeld gezichtsverzoring. Je gebruikt je handen namelijk de hele dag door en ze hebben het best wel zwaar te verduren. Daarnaast zijn handen het eerste wat mensen zien en dus je visitekaartje. En laten we niet vergeten dat handen je echte leeftijd verraden. Daarom is het van groot belang om je handen goed te verzorgen en hier op tijd mee te beginnen.

Caresse Main Velours Handcremè

Zelf maak ik dagelijks gebruik van handcremè. Ik heb verschillende soorten in mijn beauty-stash, maar een van mijn favorieten is deze ultra-herstellende handcremè van Qiriness. Dit is een hydraterende en voedende crème. De textuur is mat en trekt supersnel in. Ingrediënten in deze handcremè zijn onder andere: zwarte haver en hyaluronzuur om te hydrateren, sheaboter, arganolie, kemirinoot, vlas, carthamus & olijfolie om de huid te herstellen en en voeden en UVA/UVB filters om de handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf te beschermen.

Qiriness Handcreme

De Qiriness Caresse Main Velours is verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor de prijs van 14.90 euro en zit in een mooie, roze tube van 75 ml. Ideaal om mee te nemen in je handtas dus. De handcremè ruikt heerlijk naar citrusvruchten en vind ik de ideale cremè voor de zomer. Want hoewel veel mensen denken dat ze alleen `s winters een handcremè hoeven te gebruiken tegen een droge huid, is het net zo belangrijk om de handen ook in de zomer te verzorgen!

Hoe verzorg jij je handen?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge