Oral-B 3D White Luxe Parelglans

De Oral-B 3D White Luxe Parelglans is de nieuwste tandpasta van Oral-B en komt uit de White Luxe lijn, een lijn bestaande uit producten die gemaakt zijn met de door Oral-B gepatenteerde Whitelock™ technologie. Deze technologie helpt een beschermlaag te vormen rond de tanden en creëert een schild tegen verkleuringen en helpt voorkomen dat tandplak verkalkt tot tandsteen en zich vasthecht op ‘moeilijk te bereiken’ plaatsen. Daarbij zorgt de tandpasta uiteraard ook voor wittere tanden en bevat echt parelpoeder. Dat klinkt absoluut luxe!

Oral-B 3D White Luxe Parelglans

Zoals ik al vaker heb laten weten, heb ik geen problemen met mijn gebit, maar sinds ik in Turkije woon heb ik wel snel last van aanslag en verkleuringen. Dit komt voornamelijk doordat er zoveel thee wordt gedronken. Na overleg met mijn tandarts ben ik begonnen met het poetsen van mijn tanden met een whitening tandpasta. Ik mag mijn dergelijke tandpasta`s maximaal een keer per week gebruiken van mijn tandarts, maar volgens Oral-B is de tandpasta geschikt voor dagelijks gebruik. Ik heb gekozen voor een gulden middenweg en gebruik meestal twee keer per week een whitening tandpasta.

3D White Luxe Parelglans Tandpasta Oral-B

De Oral-B 3D White Luxe Parelglans verwijdert tot 90% van de oppervlakkige verkleuringen van je tanden in 7 dagen. Nu ik los ga in Nederland wat betreft voedselwaren (lees: heel veel eten en koffie, wijn, thee et cetera), leek mij dit een uitgestreken kans om de tandpasta een week uit te testen. Na afloop van mijn test ben ik niet doorgegaan met het dagelijks gebruik van de Oral-B 3D White Luxe Parelglans, maar houd ik me weer netjes aan mijn tandartsadvies.

Parelglans 3D White Luxe Tandpasta Oral-B

Hoewel de Oral-B 3D White Luxe Parelglans een hele chemische tandpasta is vind ik het wel een hele goede en is de test absoluut geslaagd. De tandpasta reinigt mijn gebit goed, aanslag en verkleuringen zijn beduidend minder geworden. Mijn tanden zijn egaler en voelen gladder aan. Okè, okè, en ze lijken wel echt te stralen. Daarnaast schuimt de tandpasta ook veel, iets wat ik erg fijn vind, haha. Een tube van 75 ml kost ongeveer 4.49 euro, dat is nogal aan de prijzige kant natuurlijk, maar als je de tandpasta net als ik niet iedere dag gebruikt vind ik het de prijs zeker wel waard. Let wel op: voor mensen die gevoelig zijn is het misschien niet zo`n fijne tandpasta door al de chemicaliën.

Welke tandpasta gebruik jij op dit moment?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge