Odorex Ultra Protect Cleargel

Transpireren is iets waar ik ontzettend mee worstel. Voordat ik in Istanbul woonde, transpireerde ik echt alleen tijdens een paniekaanval. Ik kon hele marathons afleggen zonder ook maar een druppeltje zweet te creëren. Ik dacht zelfs dat ik niet in staat was om te zweten. En toen was daar Istanbul, met haar intens hoge luchtvochtigheid, bergen, heuvels en trappen. Overal. Man, en of ik kan zweten! Vooral hartje zomer heb ik er ontzettend veel last van. Gelukkig ben ik niet de enige en is het hier totaal geen taboo. Iedereen zweet en het is juist hartstikke gezond. Waar ik echter niet mee om kan gaan is de lucht die zweet kan veroorzaken. Nu is het niet zo dat ik stink, maar als ik m`n neus in m`n oksel druk dan vind ik het toch allemaal niet zo fris ruiken en ben ik ontzettend bang dat anderen mij kunnen ruiken. De geur van transpiratie verschilt bij mij echt in combinatie met mijn kleding en de deodorant die ik gebruik. De meeste deodorants laten mij als ik transpireer maar een paar uurtjes naar bloemetjes ruiken en zijn daarna gewoon een onaangenaam iets waar ik vrij onzeker van word. Odorex Ultra Protect Cleargel belooft hier verandering in te brengen. Deze gel onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig transpiratievocht en voorkomt transpiratiegeur tot wel 48 uur! De deodorant belooft ook extra snel op te drogen en te beschermen tegen witte strepen.

Odorex Ultra Protect Cleargel Deo

Odorex Ultra Protect Cleargel is een antiperspirant die veel langer en beter beschermt dan reguliere deodorants die alleen de geur tegengaan. De gel is uitermate geschikt voor mensen die bovengemiddeld transpireren omdat overmatig transpiratievocht en bijbehorende geur worden voorkomen. Het is geen roller of spray zoals de meeste deodorants, maar een transparante gel die als het ware een dun laagje op de huid creëert dat de zweetklieren bedekt.

Deodorant Odorex Ultra Protect Cleargel

Odorex Deo Ultra Protect Cleargel

Ultra Protect Cleargel Odorex

De gel zit in een simpele, maar bijzondere verpakking. Op het eerste gezicht ziet de flacon er doorsnee uit, simpel en strak. Onderaan zit een wieltje waar je aan moet draaien zodat de gel bovenin door de gaatjes wordt geperst. Ik vind dit niet alleen heel leuk, maar ook echt superhandig want zo kun je in een opslag zien hoeveel product er nog in de verpakking zit. De geur is lekker fris, licht en totaal niet overheersend. Ingrediënten: Aqua, Propylene, Glycol, Aluminium Zirconium, Tetrachlorohydrex GLY, Cyclopentasiloxane, Alcohol, PEG/PPG-18/28 Dimethicone, Sodium Chloride, Dimethicone, Trisiloxane en Parfum. De deodorant is geschikt voor dagelijks gebruik en dermatologisch getest. Odorex Ultra Protect Cleargel kost 5,99 euro. Naast de Cleargel is er ook een crème versie beschikbaar voor de gevoelige huid.

Odorex Deodorant Ultra Protect Cleargel

Voor de beste resultaten kun je Odorex Ultra Protect Cleargel het best gebruiken op een schone en droge huid en voor het slapen gaan. Het product wordt namelijk het beste opgenomen als je lichaam in rust is. De bescherming blijft gedurende de volgende dag actief. Uiteraard kun je het product ook `s ochtends aanbrengen. Zorg er wel voor dat de gel goed droogt voordat je kleding aantrekt.

Odorex Ultra Protect Cleargel Deodorant

Het product is heel zuinig in gebruik, je hebt echt maar een klein beetje nodig. De deodorant is gemakkelijk aan te brengen, droogt inderdaad vrij snel op en laat geen witte strepen achter, maar dat lijkt me best wel logisch aangezien de gel transparant is. Ik was bang dat de deodorant heel plakkerig zou zijn, maar dit is absoluut niet het geval. Of het echt 48 uur werkt durf ik niet te zeggen, want ik douche iedere dag en gebruik daarna weer deodorant. Dit zit nu eenmaal in mijn routine gebakken en ik vind het echt super moeilijk om daar vanaf te wijken. Ik breng de Odorex Ultra Protect Cleargel trouwens `s ochtends aan in plaats van `s avonds, ook een routine-dingetje. Ik kan wel met zekerheid zeggen dat deze deodorant gedurende de dag de beloftes nakomt. Ik voel me de hele dag lekker fris en schoon en heb totaal niet de behoefte om nogmaals deodorant aan te brengen gedurende de dag. Ja, deze deodorant werkt echt goed en laat je absoluut een stuk zekerder voelen!

Odorex Ultra Protect Cleargel is onder andere verkrijgbaar bij de drogist.

Facebook Comments

comments

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge