NARS Face Make-up

Ik houd van chique, verzorgde vrouwen. Je weet wel, het type waarbij de make-up altijd perfect lijkt te zitten, dat altijd net bij de kapper vandaan lijkt te komen en zo`n mooi broekpak aanheeft terwijl er een of andere designertas aan haar arm slingert. Ik ben niet zo`n vrouw. Ik ben het type dat dol is op verzorgingsproducten, make-up en nieuwe kleding, die een vriend als kapper heeft, maar vaak nog te beroerd is om haar haren te borstelen en stiekem het liefst de hele dag in een joggingspak rondhuppelt. Maar goed, dat maakt nog niet dat ik er niet verzorgd uit kan zien. Het is allemaal afhankelijk van de basis. Zonder goede basis maakt het niet uit wat je voor de rest aan make-up op je gezicht smeert, het zal nooit zo mooi worden als met een goede basis. Een goede basis laat je er meteen verzorgder uitzien, maakt je huid egaler, mooier en frisser en de laat de rest van je make-up een stuk beter uitkopen. Who care`s als je dan in een jogginspak rondloopt en je haren niet hebt geborsteld? Bagdad Caddesi hier in Istanbul is een ehh, superluxe winkelstraat hier in Istanbul waar je iedere winkel die je in Nederland zou willen hebben kunt vinden. Waaronder NARS. En laat ik daar nou onlangs een tas vol prachtige producten hebben gekocht om een goede basis make-up te kunnen aanbrengen. Inmiddels gebruik ik onderstaande drie producten in mijn dagelijkse routine en wil ik niets anders meer. Lees hieronder mij review voor de NARS Radiant Cream Compact Foundation, Radiant Cream Compact Foundation en The Multiple.

NARS Radiant Cream Compact Foundation

In de zomer gebruik ik eigenlijk nooit foundation, Tenzij ik een afspraak heb of `s avonds ergens naartoe ga. Dan wil ik er toch even iets verzorgder uitzien. Maar in de winter gebruik ik vrijwel dagelijks foundation. Belangrijk aan een foundation vind ik dat `ie goed dekkend is, dat ik het niet voel zitten en dat het handig en hygiënisch in gebruik is. De NARS Radiant Cream Compact Foundation is verkrijgbaar in vijftien tinten en komt in refill verpakking die je in dit superhandige doosje met spiegel kunt klikken.

Nars Radiant Cream Compact Foundation

De NARS Radiant Cream Compact Foundation wordt aangeraden voor een gecombineerde tot droge huid. Het belooft een egale huid met een lichte glans die aanvoelt als een tweede huid. En deze beloftes komt de foundation absoluut waar. Ik vind de verpakking heerlijk compact en makkelijk om mee te nemen. En als de foundation op is, klik je er gewoon een refill in. Door middel van het sponsje is de foundation gemakkelijk aan te brengen. Wanneer ik de foundation opsmeer lijkt het net of ik een laagje nieuwe en egale huid opbreng die als het ware vesmelt met mijn eigen huid. De foundation is op te bouwen met laagjes, maar ik vind een laagje meer dan voldoende. De foundation is namelijk goed dekkend, maar toch zie je bijna niet dat ik foundation draag en ik voel het absoluut niet zitten, iets dat echt heel belangrijk is voor mij. Ik vind het echt niet fijn als ik voel dat ik make-up draag.

Nars foundation

De NARS Radiant Cream Compact Foundation heeft een natuurlijke finishing, is absoluut niet cakey, blijft gedurende de gehele dag goed zitten en mijn huid voelt lekker zacht aan. Het enige nadeel vind ik dat de foundation niet heel zuinig in gebruik is. Een refill kost ongeveer veertig euro. Dit is aan de prijzige kant, maar ik vind dit het absoluut waard.

NARS Loose Powder

De NARS Loose Powder belooft een zijdezachte textuur, natuurlijke dekking en een flawless-skin. De poeder wordt geleverd met een powderpuff, maar het is natuurlijk veel mooier om poeder met een kwast aan te brengen. Ik gebruik de poederdons alleen om de poeder op mijn gezicht te deppen zodat er zo min mogelijk poeder verloren gaat en breng het daarna aan met een kwast. De poeder is verkrijgbaar is zes verschillende tinten.

Nars Loose Powder

De poeder ziet er zo heerlijk zacht uit, het doet me denken aan wolkjes en ik zou willen dat ik erin kon springen! Helaas kan dat niet, maar de poeder is wel echt net zo zacht als dat `ie eruit ziet! Nu moet ik even klagen hoor; what`s up met deze verpakking? Het is echt de meest onhandige verpakking ooit. Hij is totaal niet goed afsluitbaar dus meenemen is gewoon onmogelijk. Als ik de poeder mee wil nemen tijdens reizen dan moet ik er gewoon een elastiekje omheen doen, anders dan zit geheid alles onder de poeder. Dit had echt veel beter gekund!

PicMonkey Collage1

Verder ben ik heel erg tevreden over deze poeder. Het is een fijne poeder voor dagelijks gebruik, mits je voorzichtig bent met aanbrengen. Ik vind de poeder zuinig in gebruik -ook hier geldt: mits je voorzichtig bent met aanbrengen- en de prijs van rond de veertig euro het meer dan waard. De poeder dekt en matteert echt onzettend goed en laat mijn huid er echt egaal uitzien zonder een pancake effect te geven. Ook voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Voor mij is het wel gewenst om gedurende de dag minimaal een keer bij te poederen en dat gaat dus niet aangezien ik de verpakking onmogelijk mee kan nemen. Ik kan hier echt niet over uit, haha.

NARS The Multiple

NARS The Multiple is een multi-purpose stick gezicht voor de ogen, mond, gezicht en het lichaam. Je kunt er diverse effecten mee creëren en op verschillende manieren aanbrengen. Je kunt de sticks bijvoorbeeld gebruiken als blush, als highlighter, om te shapen of om lichte accenten aan te brengen. Het product heeft een unieke cremige en zachte formule en is verkrijgbaar in 13 verschillende kleurtinten. NARS The Multiple kost ongeveer veertig euro per stick.

Nars The Multiple

De hype die er rond deze sticks is, is niet voor niets. Dit is een van mijn favoriete make-up producten allertijden! Je kunt er zoveel kanten mee op. Ze zijn zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor uitbundige feestjes. Door het product droog aan te brengen creër je namelijk een licht, glanzend accent, maar door het product nat aan te brengen wordt dit ineens veel intensiever. Het is een ideaal product om mee te blenden, op te bouwen en te accentueren en kleine foutjes zijn zo hersteld, echt superfijn. Ik gebruik The Multiple meestal gewoon als highlighter door het product droog aan te brengen. Het geeft een natuurlijke glow en laat echt een prachtige en subtiele shimmering achter.

multiply nars

NARS the Multiple is echt een geweldig product! Het blijft lang zitten, voelt lekker romig aan zonder het gevoel te geven dat ik mezelf heb dichtgeplamuurd en droogt niet uit. Ik vind het product heel makkelijk om aan te brengen en werk meestal met mijn vingers. Het product laat zich makkelijk blenden en versmelt als het ware met mijn huid. Het is een vrij prijzig product, maar je doet er vrij lang mee (minimaal zes maanden). Ik zou heel graag meerdere van deze sticks willen hebben om ze met elkaar te blenden en te kunnen gebruiken om mooi te kunnen shapen. Dus, wie alvast een verjaardagscadeautje voor mij zoekt.. here you go!

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge