NARS Contour Blush Paloma

NARS

NARS CONTOUR

Wie mij maar ook een beetje kent weet dat ik gek ben op NARS. Alle producten van de dit merk vind ik zo ongelofelijk mooi en de verpakkingen alleen al laten mij watertanden. Mijn wishlist is dan ook eindeloos lang en blijft alleen maar langer worden. Bovenaan mijn wishlist stond al een tijdje de Contour Blush. Dit is een prachtige kit met een duo bestaande uit een lichte en een donkere tint poeder om een natuurlijk ogende dimensie te creëren.

NARS CONTOUR KIT

NARS CONTOUR KIT POWDER

NARS CONTOUR KIT CLOSE UP

Liefde, liefde, liefde. De kit is verkrijgbaar is drie verschillende kleuren. Olympia, de lichtste van de drie duo`s, bestaat uit een ivoorkleurige en een roze tint. Paloma, het middelste duo, bevat een lichtroze-beige en een oudroze tint. Gienah is het donkerste duo en bevat een honing en een amberkleurige tint. Zelf beschik ik over het duo Paloma.

CONTOUR KIT NARS

CONTOUR KIT NARS POWDER

NARS MAKE UP

Zowel de highlighter als de schaduwtint hebben een zachte, niet te poederige textuur. Beide tinten hebben ook een vrij matte afwerking, verwacht geen glitter and glamour, maar een subtiele glans. Persoonlijk vind ik dit heel mooi. Net zoals met andere producten van NARS is er ook met de Contour Blush goed te werken met laagjes, zo kun je de kleur zoals gewenst opbouwen.

NARS Contour Blush kost 38 euro per kit. Een refill kost 29 euro. NARS is verkrijbaar bij onder andere asos.

Facebook Comments

comments

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge