Multi-Gyn ActiGel

Bloggers schrijven ontzettend veel over beauty producten. Hoe je er mooier uit kunt zien en hoe je het beste je huid en haar kunt verzorgen zijn onderwerpen die dagelijks op talloze blogs worden gepubliceerd. Met enige regelmaat zie ik ook een artikel over bijvoorbeeld ontharen voorbij komen, maar over intieme verzorging heb ik nog nooit iets gelezen. Het onderwerp lijkt niet of nauwelijks te worden aangekaart terwijl onze vagina toch zeker ook een deel van ons lichaam is dat we iedere dag verzorgen.

Multi Gyn Actigel

Actigel Multi Gyn

Je vagina is een van de meest kwetsbare delen van het lichaam. Het is belangrijke om deze intieme plek van het lichaam goed schoon te houden. De vagina voor zichzelf. Van nature heeft de vagina een mooi beschermingsmechanisme dat een melkzuur aanmaakt waardoor de zuurgraad in balans worden gehouden. Dit zuurgraad remt de aanwezigheid van schadelijke bacteriën en voorkomt infecties. In principe zijn cosmetische producten niet nodig om de vagina te wassen. Een gezonde vagina hoort nu eenmaal niet naar roosjes te ruiken en ingrediënten van reguliere zeep, badschuim of douchegel zijn zelfs veel te agressief voor de vagina, waardoor huidirritaties en zelfs schimmelinfectie kunnen ontstaan. Spoelen met lauw water is veilig en meestal voldoende. Toch kan het voorkomen dat de natuurlijke balans van de intieme zone uit balans raakt door bijvoorbeeld de menstruatiecyclus, een zwangerschap of de overgang. Volgens Multi-Gyn heeft maar liefst 75% van de vrouwen wel eens te maken met vaginale ongemakken. Soms kun je dus wel even wat extra verzorging gebruiken door middel van een vaginale douche of een speciaal product zoals Multi-Gyn ActiGel dat ongemakken behandelt.

Multi Gyn Intieme Verzorging

Zelf heb ik geen last van vaginale klachten of ongemakken, maar wel van die periodes dat ik mezelf extra schoon en fris wil voelen. Bijvoorbeeld tijdens mijn menstruatie, hevige inspanning tijdens de zomermaanden of na de seks. Ik voel me dan snel vies daar beneden en vind het dan fijn om een speciale was emulsie te gebruiken om mezelf weer lekker fris te voelen down under. Ik gebruik de Multi-Gyn ActiGel dan ook niet persoonlijk en ik heb deze opgestuurde versie ook niet getest, want dat lijkt me niet zo verstandig als het niet nodig is. Ik wil dit product wel graag met jullie delen, het schijnt namelijk ontzettend goed te helpen en misschien kan het jou wel helpen indien je klachten hebt.

Intieme Verzorging Multi Gyn

Multi Gyn Actigel Intieme Verzorging

De ActiGel van Multi-Gyn is een vaginale wasemulsie dat bacteriële vaginale ongemakken behandelt, verlicht en voorkomt. Het vermindert onaangename geur en afscheiding en werkt direct verzachtend bij jeuk en irritatie. Je kunt dit product gebruiken indien je last hebt van deze symptomen of ter preventie. Het is een natuurlijk product gebaseerd op het 2QR complex. Dit complex blokkeert schadelijke bacteriën op een natuurlijke en veilige manier. Multi-Gyn Actigel bevat geen geurstoffen, conserveermiddelen, hormonen, chemicaliën en geen ingrediënten van dierlijke afkomst. Ingrediënten: Galactoarabinan Polyglucuronic acid Crosspolymer*, Xanthan Gum, Glycerin, Caprylyl Glycol *2QR-complex, gepatenteerde bio-actieve polysacchariden van plantaardige oorsprong.

Actigel Intieme Verzorging Multi Gyn

In geval van klachten zoals jeuk, irritaties, gevoeligheid, roodheid en schraalheid wordt het aangeraden om de Multi-Gyn Actigel een keer per dag te gebruiken. In geval van ongewenste afscheiding en/of geur wordt het aangeraden om de Actigel minimaal twee keer per dag, gedurende minimaal vijf dagen in ruime hoeveelheid in de vagina aanbrengen. Als je het product ter voorkoming van ongemakken wilt gebruiken wordt het aangeraden om de Actigel om de drie dagen voor het slapen gaan inwendig en/of uitwendig aan te brengen. Dit product schijnt heel goed te werken volgens de vele positieve reacties. Wat ik zo goed vind is dat dit een natuurlijk product, volgens mij dus een stuk minder agressief dan de veel andere intiem producten. Tevens raad Multi-Gyn aan om de ActiGel niet langer dan 30 dagen achtereen gebruiken, zodat de vaginale flora zichzelf ook zonder hulp kan reguleren. Deze eerlijkheid stel ik op prijs, veel intiem verzorgingsmerken roepen namelijk dat wassen met alleen water niet voldoende is, alleen maar om meer te verkopen.

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge