Moschino – This is not a Moschino toy! Eau de Toilette

This is not a Moschino toy!

Of is het toch? Het nieuwste parfum van Moschino genaamd `Toy` zit namelijk verpakt in de schattigste teddybeer ooit. Ik bedoel, kijk dat gezicht dan!

Moschino toy parfum

Toy opent fris, bijna klinisch met mandarijn, kardemom en bergamot. In het midden zorgen lavendel, viooltjes en meidoor voor een zachte en poederige geur; een beetje bosachtig, maar niet persè bloemerig. De basis bestaat uit sandalhout, vanille, mos en acacia, waardoor de geur zacht en weeldiger is, maar toch met een vleugje pit.

This is not a Moschino Toy Parfum

Het is een lekkere geur die me aan een bos denken. Een bos vol met mos, bloemen en gekleurde vogels. Alhoewel, erg romantisch of zoet is de geur niet, eerder pittig en stoer en best wel in contrast met de verpakking. Ik vind de geur het lekkerst nadat ik hem al een tijdje op heb en de parfum wat dichter op de huid komt te liggen. De geur blijft naar mijn mening vrij lang zitten.

This is not a Moschino toy

Moschino`s Toy is een unisexgeur, dus zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Daarnaast is het ook absoluut een geur geschikt voor iedere dag, je kunt Toy zowel naar je werk, op een date of tijdens een avondje uit. Moschino`s Toy Eau de Toilette is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Parfum Moschino Toy

Wat zijn jouw favoriete ingrediënten voor een parfum?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge