Minerale Make-Up Bellapierre

Bellapierre is een van de snelst groeiende minerale make-up bedrijven ter wereld. En dat is niet zo heel gek, want de producten van Bellapiere zijn werkelijk prachtig. Toch is het merk nog niet heel bekend is Nederland. En daar moet verandering in worden gebracht vind ik persoonlijk. Bellapierre maakt nameelijk gebruik van 100% pure mica (glimmer) en gebruikt geen additieven of andere schadelijke stoffen in haar producten. Bella betekent mooi in het Italiaans. Pierre betekent steen in het Frans. De betekenis van Bellapierre: mooie steen. Een ode aan mica, oftewel glimmer, een mineraal dat worden gewonnen uit gesteente en word gebruikt voor de cosmetica van Bellapierre.

Belllapierre Verpakkingen

Bellapierre is opgericht door David Oren, geboren in Israel, maar woonachtig in Los Angels. David groeide op met zeven broers en zussen en zag de huidproblemen die zijn in hun tienertijd hadden. Hij raakte hierdoor geintresseerd in huidverzorging en begreep het belang hiervan, met name omdat zijn oudste zus en moeder een zeer gevoelige huid hadden. Nadat hij een succesvolle huidverzorgingslijn had opgericht vond hij het tijd voor iets anders. En dus ontwikkelde hij de cosmetica van Bellapiere.

Bellapierre

Minerale make-up is gemaakt van mineralen welke zijn gevonden in de korst van de aarde. Deze mineralen worden fijn gemalen tot poeders, verwerkt en gemicroniseerd waardoor de mineralen geschikt zijn voor cosmetisch gebruik. Het vooral van minerale make-up is dat er geen kunstmatige kleurstoffen of andere additieven zijn verreist. Het is namelijk een pure en natuurlijk vorm van cosmetica en hierdoor uitermate geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een gevoelige huid. Maar vanzelfsprekend is minerale make-up voor een ieder veel beter voor de huid dan kunstmatige cosmetica.

Bellapierre swatches

Het assortiment van Bellapierre bestaat uit onder andere foundation, bronzer, poeder, lipstick, oogschaduw, huidverzorging en kwasten, stuk voor stuk uit fijne producten. Ik heb zelf op dit moment twaalf doosjes shimmer powders in mijn make-up stash. De shimmer powder van Bellapierre is op zeven manieren te gebruiken: als oogschawduw, eyeliner, lipstick, blusher, bronzer, highlighter en als nagellak. Super veelzijdig dus! Daarnaast zijn de kleurpalletten eindeloos en is alles harstikke betaalbaar. De cosmetica van Bellapierre is heel fijn om mee te werken. De producten zijn goed gepigmenteerd, blijven lang zitten en de intensiteit van de kleuren zijn heel goed op te bouwen. Ik denk dat Bellapierre misschien wel een van mijn favoriete cosmeticamerken is.

Ben jij al bekend met Bellapierre?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge