Maybelline Go Extreme! Leather Black Mascara

Mascara`s kopen heb ik altijd verschrikkelijk gevonden. Gezegend met Aziatische wimpers -lees: lang, recht, recht en recht- is dit namelijk een regelrechte ramp. Een beetje mascara op je wimpers aanbrengen is niet zo moeilijk natuurlijk, en zwart of blauw of bruin worden ze natuurlijk ook wel. Maar als er termen zoals volume, krul, extra lengte aan te pas komen, dan ben ik weg. Dit werkt namelijk gewoon helemaal niet bij mij. Inmiddels heb ik zoveel mascara`s getest dat je zou zeggen dat ik de hoop heb opgegeven, maar ik ben nogal hardleers en bij iedere nieuwe mascara die in het schap komt te liggen denk ik: “Zou deze mascara..”? Go Extreme! Leather Black Mascara van Maybelline heb ik zoveel goede dingen gehoord, dus toen ik de mascara laatst in schap zag liggen kon ik het niet laten om deze aan te schaffen. Vandaag deel ik mijn ervaringen met de Maybelline Go Extreme! Leather Black Mascara.

MAYBELLINE NEW YORK GO EXTREME! LEATHER BLACK MASCARA

MAYBELLINE GO EXTREME! MASCARA

De Maybelline Go Extreme! Leather Black Mascara belooft het meest extreme volume ooit, met een mat zwart resultaat. De mascara heeft een apart, gegolfd steeltje met dubbel reservoir. Hierdoor kan er twee keer zoveel mascara op de wimpers aangebracht worden. En de mascara bevat twintig keer meer collageen, waardoor elke wimper wordt overladen met een extreem volume-effect. Dat klinkt wel heel veelbelovend vind ik.

MAYBELLINE GO EXTREME! LEATHER BLACK

MAYBELLINE GO EXTREME! LEATHER BLACK MASCARA BORSTEL

MAYBELLINE GO EXTREME! LEATHER BLACK MASCARA BORSTELTJE

De verpakking van de mascara is typisch Maybelline. Maybelline heeft niet te mooiste verpakkingen vind ik, maar wel heel fijn en gemakkelijk in gebruik. Het borsteltje is super groot en heeft hele lange haartjes waardoor je iedere wimper goed kunt voorzien van mascara. Het uiteinde van het borsteltje is small, waardoor je ook de kleinste haartjes in de binnenste ooghoeken kunt kunt bereiken. De mascara is snel en gemakkelijk aan te brengen en ik kan al mijn wimpers goed bereiken.

MAYBELLINE GO EXTREME! LEATHER BLACK MASCARA

MASCARA MAYBELLINE GO EXTREME! LEATHER BLACK

Tijdens het aanbrengen van deze mascara kwam ik er meteen achter dat deze inderdaad veel volume geeft. Zonder al te veel moeite heb je na een aantal laagjes volumineuze wimpers met ook nog eens een goede krul, al blijft deze helaas bij mij maar twee minuten aanwezig. Daarnaast is de mascara goed zwart, ook een pluspunt. Wel moet je oppassen dat je niet té veel laagjes aanbrengt, het wordt namelijk al gauw too much. Gedurende de dag houdt deze mascara het goed uit, al moet je wel uitkijken voor een regen/huilbui want de mascara is niet waterproof. Ik moet zeggen, ik ben onder de indruk van de Maybelline The Colossal Go Extreme Leather Black! mascara en deze gaat sowieso in mijn everyday bakje! De mascara is alleen in de kleur ‘Leather Black’ verkrijgbaar en kost €15,49.

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge