Max Factor Lipfinity

Een van de beste en meest belovende cosmeticaproducten sinds jaren is toch wel de Max Factor Lipfinity. De Max Factor Lipfinity is namelijk het eerste product dat ùren op je lippen blijft zitten, volgens Max Factor zelf wel 24 uur. Ik ontving de Lipfinity in de kleur `Always Delicate`, een mooie, zomerse en lichte kleur.

Max Factor Lipfinity

Het complete assortiment Max Factor Lipfinity Lip Colour bestaat uit 20 kleuren, van de ultieme nude-look tot verleidelijke rode lippen en van zomers knalroze tot zwoele bruine lippen. De Lipfinity Lip Colours zitten in een verpakking waardoor de kleur goed te zien is en kost gemiddeld 16,99 euro per verpakking. In een verpakking zit vloeibaar lipproduct van 2.3 ml en een lipbalsem van 1.9 ml.

Lipfinity Max Factor

Max Factor Lipfinity is een liquid lipstick die lijkt op een gloss, maar dit absoluut niet is. De Lipfinity trekt namelijk heel snel in je lippen in. Dit is niet echt een heel prettg gevoel, je lippen voelen heel droog en trekkerig aan. Het product plakt niet, geeft niet af en blijft heel lang zitten.

Max Factor Lipfinity 06

De lip balsem die erbij zit, zit in glanzende zwarte verpakking en breng je aan zodra de kleur is opgedroogd. De balsem geeft glans, laat je lippen zacht en soepel voelen en verzorgt je lippen!

Lipfinity 06 Max Factor

Het nadeel van de balsem is dat deze een stuk sneller opgaat dan de liquid lipstick, omdat je deze wel een paar keer op een dag moet bijwerken. De balsem is ook los te koop voor ongeveer 8.99 euro, maar volgens mij werkt labello, gloss of vaseline net zo goed.

06 Lipfinity Max Factor

Van links naar rechts: stap 1 aanbrengen, stap 2 drogen, stap 3 lipbalsem.

Max Factor Lipfinity 06 Color

Max Factor Lipfinity Color 06

Van links naar rechts: net na het aanbrengen, na twee uur, na zes uur.

Ik vind de liquid lipstick fijn in gebruik en goed dekken. Daarnaast vind ik de kleur ook erg mooi. Maar zoals je kunt zien haalt de Lipfinity de 24 uur lang niet en ook een hele dag blijft de lipstick niet perfect zitten. Ik vind de manier waarop de lipstick slijt er daarbij ook niet bepaald fris uitzien, voor mij persoonlijk een groot minpunt. Gelukkig zie je dit alleen van dichtbij en ben ik verder tevreden over de Max Factor Lipfinity. Maar voor een eerste date is dit absoluut een no-go!

Heb jij de Lipfinity van Max Factor in je beautystash?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge