Douglas Beautify Your Lips!

Douglas is toch wel de bekendste parfumerie ter wereld denk ik. Ik kom er al jaren en vind het heerlijk om er rond te snuffelen in het altijd prachtige aanbod van exclusieve merken. Wat mij echter totaal ontgaan is, is dat Douglas zelf ook een collectie make-up aanbiedt. De lijn is op de markt sinds 20 maart 2015 en is volledig dierproefvrij, ook bevatten de producten ook geen parabenen. Ik ontving van Douglas een pakketje met lip-producten van het eigen merk en ik kan alvast verklappen dat ik heel tevreden ben over de kwaliteit.

Douglas Lipstick

Jolie Rose Lipstick Douglas

Lipstick Douglas Jolie Rose

Lipstick Matte
Douglas biedt zowel lipsticks met een matte als met een glanzende afwerking en deze zijn duidelijk te herkennen aan de matte of glanzende huls, heel fijn. Beide lijnen bestaan uit zes verschillende kleuren. De lipstick kost 12,95 euro voor 3,5 gram. Ik ontving de Lipstick Matte in de kleur Joli Rose, een bijzonder mooie kleur. Deze lipstick is bijzonder goed en doet absoluut niet onder voor duurdere merken. De textuur is zacht en romig, maar heeft een vrij matte afwerking. De dekking is supergoed en een laagje aanbrengen is voldoende. Ook is de houdbaarheid super. De lipstick overleeft met gemak een lunch en een aantal kopjes thee voordat je moet bijwerken. Dit is echt een goede lipstick voor een heel goede prijs!

Douglas Lip Shine Lipgloss

Lip Shine Douglas Lipglos

Lipgloss Douglas

Lip Shine
Lipgloss is voor mij zo`n product wat ik totaal onbelangrijk vind, maar waar ik niet zonder kan. Ik gebruik regelmatig lipgloss en mijn stash slingert serieus niet alleen in mijn tas, maar ook door het hele huis en in de salon van Nevzat rond. Ik raak ze dan ook regelmatig kwijt en vind het zonde om er veel geld aan uit te geven. Al mijn lipglosses zijn budgetproof, van niet te beste kwaliteit en in dezelfde kleur. Okay, met een paar tinten verschil, maar uiteindelijk zijn ze allemaal lichtroze. Van Douglas ontving ik de kleur Glamourose, een diepe rode tint. Dat was even schrikken en eerlijk gezegd denk ik niet dat ik deze Lip Shine vaak ga dragen. Hoewel ik groot voorstander van een rode lip ben, weet ik niet helemaal zeker of ik dit ook vind in combinatie met een gloss. Zeker niet met zoveel glans. Ik ben wel ontzettend over de kwaliteit te spreken en in een andere kleur zou ik nu groot fan zijn geweest. De kwaliteit is super, de gloss is makkelijk aan te brengen en heeft een ontzettend lange houdbaarheid. Een maaltijd overleeft de gloss net niet, maar een kleine snack en een paar kopjes koffie overleeft de lipgloss met gemak. De textuur is romig en dik, maar absoluut niet kleverig en voelt juist lekker aan. De Lip Shine is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en voor 5 gram betaal je 9,95 euro.

Douglas Lip Brush

Lippenseel Douglas

Douglas Lip Brush Lippenseel

Twistable Lip Brush
De Twistable Lip Brush is een heel dun en fijn penseel. Het penseel bestaat uit twee delen en is daardoor niet alleen hygiënisch, maar ook handig mee te nemen. Door de dop aan de onderkant van het penseel te bevestigen komt het kwastje tevoorschijn. Dit had wat mij betreft wel even in een gebruiksaanwijzing mogen worden gezegd, want het kostte me nogal wat tijd om hier zelf achter te komen. Het kwastje is gemaakt van synthetische taklon-haren en kost 8,95 euro. Het penseel is fijn in gebruik en lipstick is netjes en precies aan te brengen, maar ik vind de kwaliteit zeer slecht. Zoals je op de foto kunt zien zit er deukje. Ik had het penseel toen nog niet eens gebruikt, dus hoe dit erin is gekomen weet ik niet. Ook laten de haartjes vrij snel los. Voor een penseel dat budgetproof is, vind ik deze Lip Brush goed, maar eerlijk gezegd denk ik dat het beter is om iets meer te investeren in een penseel van betere kwaliteit.

Douglas Lip Potlood

Lipliner Douglas

Douglas Potlood Lip

Lipliner
Deze lipliner bevat de perfecte balans tussen precisie en kleur en is vrij van talk. De lipliner is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en kost 7,95 euro. Ik ontving de kleur Rouge Pètard, een mooie, intense rode kleur. De textuur van het product is heerlijk romig en vettig, maar toch is het potlood heel precies in gebruik. Je kunt heel gemakkelijk een mooi en precies lijntje tekenen met deze lipliner en ik ben absoluut heel tevreden over dit product. Echt een aanrader, vooral gezien de lage prijs!

Wat vind jij van de Douglas eigen merk producten?

Facebook Comments

comments

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge