MAC Halloween make-up by Rick Baker

Trick or treat! Volgende week is het Halloween. En hoewel wij dit in ons kikkerlandje niet echt vieren wil ik deze inspiratie voor Halloween make-up jullie toch niet onthouden. Mac heeft namelijk een speciale Hallowoon collectie uitgebracht in samenwerking met special-effect artist Rick Baker. Rick Baker is onder andere bekend van zijn creaties in “The Exorcist” en zijn zombies en weerwolfen uit de videoclip “Thriller” van Micheal Jackson.

Alleen al om deze prachtige creacties zou ik soms willen dat ik in Amerika woonde. Alhoewel, deze looks namaken lijkt me niet bepaald gemakkelijk. Gelukkig zijn er op maccosmetics.com handige stappenplannen te vinden voor deze fantastische looks. Nu alleen nog een horrorfeestje vinden!

halloween mac

Rick Baker poeder

Chromacake mac

rick baker mac

rick baker

Rick Baker eyeliner

rick baker mac pallete

rick baker

mac lipstick plum

M.A.C x Rick Baker’s Pro Collectie al verkrijgbaar vanaf 19 oktober in de M.A.C Pro Store in Amsterdam, dus ren snel voordat het te laat is! Al ben ik zelf ook nog niet langs geweest, maar ik wil zeker even een kijkje nemen naar het The Monster’s Bride Pro Palette x 6 en de plumkleurige lipstick! Deze lipstick is ook gebruikt voor The Monster`s Brido look en lijkt me echt heel mooi.

Vier jij Halloween?Volgende week is het Halloween. En hoewel wij dit in ons kikkerlandje niet echt vieren wil ik deze inspiratie voor Halloween make-up jullie toch niet onthouden. Alleen al om deze prachtige creacties zou ik soms willen dat ik in Amerika woonde, dit is toch supergaaf?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge