Jimmy Choo Flash Eau de Parfum

Jimmy Choo kennen we natuurlijk allemaal van de luxe, hooggehakte schoenen, die tamelijk onbereikbaar zijn. Leuk weetje: Jimmy heeft schoenen leren maken van zijn vader, en maakt zijn eerste schoen toen hij elf jaar oud was. Maar naast prachtige schoenen, tassen en accessoires heeft Jimmy Choo ook een aantal parfums uitgebracht. Een daarvan is Flash, speciaal ontworpen voor een gevoel van glitter en glamour en dus uitstekend voor de feestdagen.

Flash Jimmy Choo Parfum

Jimmy Choo Flash Eau de Parfum
Flas is het tweede parfum van Jimmy Choo en kwam op de markt in 2013. De geur is ontworpen door parfumeur Christine Nagel. Flash is gemaakt om te verleiden en weerspiegelt de opwinding en spanning van het uitgaan. Of het nu gaat om de rode loper, een nachtclub of een rooftop feestje: Flash is bruisend en geschikt voor een glamoureuze avond.

Jimmy Choo Parfum Flash

Flash is een bloemige en zonnige geur, welke is gebaseerd op een boeket van witte bloemen. De geur opent met aardbei, roze peper en mandarijn in de top. Lekker fris en fruitig. Het hart bevat tuberose, jasmijn en lelie. De basisnoten bestaan uit heliotroop en witte houtsoorten. Ik vind het een heerlijke geur, lekker fruitig, fris en toch met de nodige pit. Het is serieus een van mijn favoriete parfums, maar de geur werkt op mijn huid dan ook heel goed. Ik denk dat dit niet voor iedereen zo is, Flash is veelzijdig met zowel bloemen als fruit en houtnoten, en ik zou dit parfum dan ook niet aanraden om te kopen zonder goed te testen. De flacon is klein en vierkant, gebasseerd op een diamant, maar ik vind er niet veel bijzonder aan.

Flash Parfum Jimmy Choo

Ik vind Flash vanuit de flacon tot na een tijdje, als de parfum als wat dichter op de huid ligt, nog steeds even heerlijk. De geur blijft lekker lang zitten en aan een à twee spraytjes heb je meer dan voldoende. Ik krijg ook veel complimentjes dat ik lekker ruik als ik dit parfum draag. Ondanks dat het een fruitige, bloemengeur is, is Flash absoluut geschikt voor een avondje uit of voor de tijdens de feestdagen.

Jimmy Choo Flash

Flash is verkrijgbaar bij de betere drogist en parfumerie. Een flacon van 40ml kost ongeveer veertig euro.

Welk parfum draag jij tijdens de feestdagen?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge