Gratis Pupa Nagellak

Vroeger, toen Pupa Milano nog niet in Nederland verkrijgbaar was, verheugde ik me altijd op de zomers in Italië. Niet alleen vanwege “la bella vita”, maar ook voor de snoepjes van make-up van Pupa. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik helemaal verliefd was op een soort van speelgoed-tol, gevuld met een hele make-up collectie in de prachtigste kleuren. Natuurlijk was ik nog veel te jong om een hele make-up collectie in mijn bezit te hebben en ging de tol dan ook niet met mij mee, maar vergeten zal ik hem nooit! Gelukkig is Pupa Milano nu al jaren verkrijgbaar in Nederland. Maar toch heeft het merk naar mijn mening nog steeds te weinig bekendheid.

Pupa Nagellak

Ik geloof dat daar verandering in gaat komen. Pupa voert op dit moment namelijk een hele leuke campagne via facebook. Tot en met vrijdag 12 oktober kan iedereen die de facebookpagina van Pupa liked een gratis nagellak aanvragen.

Hieronder zie je swatches van drie kleuren die je onder andere kunt kiezen.

Pupa Nagellak

Dit is Disco Neon Nail Polish N066. De Pupa Disco Neon lakt echt heel prettig en droogt lekker snel, maar dekt helaas niet goed. Ik heb vier lagen op om de kleur dekkend te krijgen en hierdoor vind ik het eindresultaat niet heel mooi.

Pupa Nagellak

De kleur vind ik wel ontzettend gaaf en het leuke van de Disco Neon lijn is dat deze oplicht onder blacklight. Helaas heb ik geen blacklight in huis, want ik ben heel benieuwd naar het oplichtende effect van deze lak.

Pupa Nagellak

Dit is de Holographic Nail Polish N095 en is mijn favoriete kleur van de drie. De lak is heel makkelijk aan te brengen en heeft aan twee dunne laagjes genoeg om mooi te dekken. De lak is binnen een minuut helemaal droog, echt ideaal.

Pupa Nagellak

Het holografische effect had van mij iets meer gemogen, al is hij in het zonlicht -die er maar niet is vandaag- vele malen mooier dan hier op de foto. Desalniettemin ben ik zeer tevreden over deze mooie lak.

 Pupa Nagellak

Dit is Pupa Lasting Color N209. Met deze laatste lak ben ik alles behalve blij. Voor deze foto heb ik mijn nagels serieus vijf(!) keer opnieuw gelakt en nog ziet het er niet uit. De lak is dik, stroperig, plakkerig en gewoon ontzettend vervelend om netjes aan te brengen.

Pupa Nagellak

Het leek eigenlijk wel alsof de lak niet meer helemaal goed was. Ik vond het ook gek, want normaal gesproken ben ik juist heel tevreden over de nagellak van Pupa Milano, dus misschien dat het gewoon aan mij lag. Ik vind de diepzwarte kleur wel ontzettend mooi en de lak is ook goed dekkend.

IMG_0179

Over het algemeen ben ik heel tevreden over deze nagellakken, de kleuren zijn prachtig, ze drogen snel en ze blijven lang zitten. Het leuke van Pupa vind ik dat ze snel op trends inspelen en dus vaak speciale lakken in de collectie hebben, die ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn. Gemiddeld kost een flesje nagellak namelijk €6,25. Wil je ook een flesje nagelak van Pupa uitproberen? Via de facebookpagina van Pupa kun je nu gratis een coupon aanvragen om een flesje op te halen bij een afhaal punt naar keuze. En het allerleukste is dat je uit alle kleuren kunt kiezen!

PupaNL

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge