Gosh Make-up Review

Al tijden geleden kreeg ik via Gosh een pakketje make-up opgestuurd. En al die tijd heeft het in Nederland op mij liggen wachten. Eigenlijk was ik het hele pakketje allang vergeten, maar toen mijn foundation net voor we naar Nederland zouden vertrekken op was en ik aan het bedenken was welke foundation ik zou gaan kopen herinnerde ik het me ineens weer. No worries dus. Ik ging gewoon een paar dagen zonder foundation door het leven. Inmiddels heb ik het Gosh make-up pakketje mogen uitpakken en ik moet zeggen dat ik zeer blij verrasst ben. Gosh is namelijk niet een merk dat ik standaard in mijn cosmetica-stash heb. Eerlijk gezegd ben ik eigenlijk vrij onbekend met het merk. Ik ontving de Click ‘N Conceal, X-ceptional wear Foundation, de Mattifying Finish Pressed Powder en de Hypoallergenic Foundation brush.

Gosh Make-Up

Click ‘N Conceal
Concealer is een applicatie om donkere kringen en wallen te verminderen en puistjes en vlekjes te verbergen. Een product wat ik niet altijd, maar toch zeer regelmatig gebruik. Het is namelijk een product dat een wereld van verschil kan maken! Ik was erg benieuwd naar deze budget-versie van Gosh en moet zeggen dat ik erg tevreden ben.

Gosh Click `N Concealer

Gosh belooft een gemakkelijk te gebruiken pen waarmee je er fris en perfect verzorgd uit zult zien. De concealer wordt geleverd in een simpele, zwarte pen van 2.9 ml en werkt als een balpen met echt een klik-geluid. Dat vind ik leuk, haha. De concealer is verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder anti-redness, en kost gemiddeld negen euro. Het product is vrij vloeibaar en dekt niet in een keer. Ik vind dit juist een pluspunt, want hierdoor is het product gemakkelijk aan te brengen kun je de gewenste dekking fijn opbouwen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik kwastjes niet heel hygiënisch vind en ook vind ik het niet erg handig dat je niet kunt zien hoeveel product je nog hebt. Daarbij werkt het doseren ook niet heel fijn, want je doseert door middel van het knopje aan de bovenkant van de pen waardoor je niet zelf kunt bepalen hoeveel product er uit de pen komt. Ik vind draaisystemen iets fijner werken, maar ach je kunt natuurlijk niet alles hebben. Voor de prijs vind ik het absoluut een aanrader.

Hypoallergenic Foundation brush
Ik moet zeggen dat ik nooit een kwast gebruik om mijn foundation aan te brengen, maar voorkeur gaat uit naar een sponjes of de beautyblender. Ik was dus erg benieuwd! De Hypoallergenic Foundation brush is gemaakt van zacht nylon haar en ontworpen om een zijdezachte en perfecte look te creëren, aldus Gosh. De prijs voor deze kwast is elf euro.

Gosh Hypoallergenic Foundation brush

Het is dus een synthetische kwast, maar de haren zijn heerlijk zacht. De kwast is mooi rond afgewerkt en lekker vol, waardoor je een goed dekkend resultaat kunt creëen. De kwast heeft een stevig en zwart uiteinde dat ik lekker in de hand vind liggen. Het opbrengen van de foundation gaat erg goed en gelukkig vallen er geen haren uit, iets waar ik altijd een beetje bang voor ben. Ondanks dat ik erg tevreden ben over de kwast, gaat mijn voorkeur toch uit naar werken met mijn handen of de beautyblender

X-ceptional wear Foundation
De X-ceptional wear Foundation is voor mij een perfecte foundation voor de zomer. Ik vind het niet prettig als mijn make-up erg vol en dekkend is, zeker niet in de zomer. Ik houd van een natuurlijke uitstraling, maar vind het toch fijn om `iets` op mijn gezicht te smeren, voornamelijk om oneffenheden te verdoezelen. Gosh belooft een lichte en makkelijk aan te brengen foundation met een natuurlijke dekking die fijn aanvoelt en meerdere uren (!) blijft zitten.

Gosh X-ceptional wear Foundation

Hierin is de X-ceptional wear Foundation absoluut geslaagd. De foundation is vrij licht dekkend en heel fijn op te bouwen. Het product is vrij vloeibaar, maar gemakkelijk aan te brengen. Het geeft mij niet het gevoel dat ik geplamuurd ben, ik voel de foundation namelijk helemaal niet! De foundation is verkrijgbaar is zes kleuren en wordt geleverd in een strakke, simpele, zwarte tube van 35 ml en kost gemiddeld twaalf euro. Door het dopje van de tube is het product gemakkelijk te doseren en gaat er niet (zoals vaak met pompjes) heel veel product verloren. De foundation blijft absoluut voor langere tijd goed zitten, zeker als je de make-up goed aanbrengt; concealer > foundation > poeder. De X-ceptional wear Foundation is geschikt voor dagelijks gebruik. Voor een speciale avond, feestje of iets met foto`s/filmpjes zou ik deze foundation echter afraden, daarvoor is de dekking te licht.

Mattifying Finish Pressed Powder
De Mattifying Finish Pressed Powder is is een transparante poeder dat ervoor zorgt dat de make-up mooi gefixeerd wordt. Gosh belooft dat je make-up na het gebruik van deze poeder aanzienlijk langer blijft zitten en je gezicht extra sparkle geeft. Je kunt Pressed Powder gebruiken over je make-up, maar ook direct op een gereinigde huid en bijvoorbeeld alleen glimmende en plekjes matteren.

Gosh Mattifying Finish Pressed Powder

Ik vind poeder altijd een beetje een lastig product. Het liefst koop ik transparante en loose powder met een matte finish, puur om een egale huid zonder cakey effect te creëen. Hoewel dit geen losse poeder is, voldoet het wel aan mijn andere eisen. De poeder geeft een lichte dekking en is fijn op te bouwen, maar hierbij is wel enige zorg geboden. Je gebruikt namelijk al snel te veel en hierdoor ontstaat er echt een heel lelijk cakey effect. De poeder matteert vrij goed en blijft ongeveer vier à vijf uur, zonder inspanningen, goed zitten. De Mattifying Finish Pressed Powder komt ook weer in een simpele zwarte verpakking en bevat 9 gram voor ongeveer tien euro.

Wat is jouw favoriete product van Gosh?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge