Favoriet: Chanel – Ombre Essentielle Safari

Chanel is mijn favoriete merk allertijden. Ik vind het zo prachtig, zo mooi, zo luxe. De winkels zijn perfect ingericht, de verpakkingen zijn prachtig. De tassen, de schoenen, de kleding, wat kan ik erover zeggen? Mijn favoriete damesparfum is van Chanel. Mijn favoriete herenparfum is van Chanel. Mijn favoriete qoutes zijn afkomstig van Coco Chanel. Al jarenlang staat er bovenaan mijn wishtlist een simpele, zwarte zonnebril van Chanel. Ik overdrijf niet, ik houd echt van Chanel. En als ik een rijke voetbalvrouw zou zijn, dan zou ik alleen nog maar Chanel kopen. Het zal je dan ook niet verbazen als ik nu vertel dat ook mijn favoriete make-up product van Chanel is. Het is de Chanel – Ombre Essentielle Safari en ik gebruik deze oogschaduw al tijdenlang. Het is voor mij dè moeder der oogschaduws en ik gebruik hem iedere dag. Vorige week was mijn doosje oogschaduw leeg. Ik heb altijd een nieuwe verpakking op voorraad -noem me ziek- en toen ik opzoek was naar deze nieuwe verpakking, kwam ik nog een leeg doosje tegen – heel ziek- en toevallig was ik aan het nadenken over nieuwe blogposts. Een plus een is twee en het is tijd om jullie kennis te laten maken met deze mooie oogschaduw.

Chanel Ombre Essentielle Safari

De oogschaduw komt uit de vaste collectie Ombre Essentielle van Chanel die op dit moment dertien verschillende kleuren in verschillende texturen bevat. Hoewel ik ze het liefste allemaal wil hebben, is safari een vast product in mijn eigen collectie.

Chanel Safari

De oogschaduw is behoorlijke gepigmenteerd, voelt zacht aan en is gemakkelijk aan te brengen. Je kunt de kleurintensiteit goed opbouwen door met laagjes te werken. Als je een natte aplicator gebruikt is de kleur een stuk intenser dan door met een droge aplicator te werken. Je kunt de oogschaduw dus gebruiken voor een natuurlijke look, maar ook voor een prachtige avondlook.

Ombre Essentielle Chanel

Daarnaast is de oogschaduw supergoed te blenden en ook te mengen met andere kleuren. Ik gebruik de oogschaduw regelmatig over een matte kleur aan waardoor ik prachtige effecten kan creëren. Het is een perfecte kleur om te gebruiken als basis, voor op het bewegend ooglid, maar ook als highlighter op het wenkbrauwbot als je ook gebruik maakt van donkerdere kleuren. Het is een mooie kleur die gemend kan worden met zowel natuurlijke als felle kleuren.

Safari Oogschaduw Chanel

De verpakking is natuurlijk prachtig, precies zoals we van Chanel gewend zijn. Een simpel, zwart, rechthoekig doosje met een klein spiegeltje en een fluwelen zakje eromheen. Van de aplicator maak ik zelf geen gebruik, ik vind deze namelijk uiterst onhandig en maak liever gebruik van mijn eigen kwasten. De textuur met nylonpoeder is heel fijn en zacht. De prijs voor een doosje van 2 gram is rond de achtentwintig euro. Dit is vrij prijzig, maar het absoluut waard. Ik doe gemiddeld een jaar met een doosje en gebruik de oogschaduw iedere dag. De houdbaarheid is dan ook heel goed.

Wat is jouw favoriete make-up product?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge