Winactie Opening EROSISTA

Vorige week hebben we onze webshop eindelijk geopend. Zoals jullie op EROSISTA in de blog: De betekenis achter EROSISTA hebben kunnen lezen is dit niet zonder slag of stoot gebeurd! Een eigen zaak beginnen is namelijk zo makkelijk nog niet en er komt meer bij kijken dan je denkt, maar uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn we nu natuurlijk ontzettend trots op onze webshop.

Het assortiment is op dit moment nog niet heel groot, maar we hebben veel leuke plannen voor de toekomst. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe collectie en te zijner tijd willen we onder andere uitbreiden met zwangerschaps,- en bruidslingerie en andere, exclusieve merken die nog niet, of nauwelijks, in Nederland verkrijgbaar zijn. Maar, first things first.

Om onze opening te vieren hebben we een leuke winactie opgezet. Door mee te doen aan deze winactie maak je kans op een cadeaubon ter waarde van vijfentwintig euro. Deze code is vrij te besteden op het gehele assortiment in de webshop. Dat is nog eens een leuk cadeautje, of niet soms?

Winactie Cadeaubon

Je kunt mee doen door de facebookpagina van EROSISTA te liken, de desbetreffende post te liken & sharen en ons te laten weten waarom lingerie voor jou belangrijk is. Voor mij is lingerie als een tweede huid. Het is vrouwelijk en sexy en draagt op bepaalde momenten bij aan zelfverzekerheid. Daarnaast vind ik het gewoon prachtig en wil ik het allerliefst een inloop-lingeriekamer, haha. Wij zijn benieuwd wat jij van lingerie vind! Houd je van vrouwelijke lingerie of juist van comfortabele boxers?

Doe mee met deze leuke winactie en wie weet ben jij straks wel de gelukkige winnaar of winnares! Nog even de stappen op een rij:

  • Like de facebookpagina van EROSISTA: www.facebook.com/erosista
  • Like en share de post
  • Laat in de comments op de blog van EROSISTA, of op Facebook, weten waarom lingerie belangrijk is voor jou
  • Duimen maar!
  • Bij 100 likes wordt er een winnaar of winnares gekozen. Duimen maar!

PS. We zouden het ook heel leuk vinde als je EROSISTA op Instagram volgt, dat kan hier.

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge