New In: LingaDore Lingerie

New In: LingaDore Lingerie. LingaDore maakt deel uit van Mendels Fashion Group en is in 1980 opgericht. Het merk LingaDore is in 2005 gelanceerd en heeft inmiddels verkooppunten over de hele wereld, maar ook een eigen glossy: het LingaDore Magazine. LingaDore gelooft in kwaliteit en streeft constant naar perfectie, maar ook voor luxe en betaalbaarheid. Inmiddels biedt het merk de volgende collecties, van lingerie en badmode tot loungewear, aan: LingaDore, LingaDore Lounge, LingaDore Night, Moments by LingaDore, LingaDore Beach en LingaDore Daily.

Lingadore Lingerie

Van LingaDore mocht ik onlangs een lingeriesetje naar keuze uitzoeken op hun site. Ik koos voor een mooi, sexy, luxe en romantisch setje in een wijnrode kleur uit de `Minya` serie uit. Heel fijn bij LingaDore vind ik dat je bij iedere serie een ruime keuze aan verschillende modellen hebt, zo koos ik voor een balconet bra en bijpassende hipster, maar kun je ook kiezen voor een string, boxer, t-shirt bh of bijvoorbeeld een gel bh. Er is werkelijk voor ieder wat wils. Het lingeriesetje is voorzien van een mooi, kanten, bloemenmotief en bestaat voor 80% uit polyamide en voor 20% uit elasthane.

Lingadore Lingerie Setje

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe lingeriesetje. Het is vrouwelijk, sexy, sensueel en zit echt heel lekker. Zowel de hipster als de bh sluiten goed aan op mijn lichaam, hebben een fijne pasvorm en zijn vooral ook kwalitatief. Ik voel me prachtig in de dit mooie lingeriesetje. Inmiddels is het setje helaas niet meer verkrijgbaar op de site van LingaDore zelf, maar nog wel verkrijgbaar bij andere aanbieders. LingaDore heeft namelijks inmiddels de zomercollectie aangeboden, die uit zachte en lieve lingersetjes bestaat en een hele uitgebreide, vrolijke badmode. Alle reden dus om snel een kijkje te nemen. LingaDore bedankt voor dit prachtige setje!

Lingerie Lingadore

Kijk voor meer informatie op:

LingaDore

Koop jij wel eens mooie lingerie voor jezelf?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge