Bluedot

Bluedot is een nieuwe webshop op het gebied van sieraden en accessoires en is opgericht door Nikki in februari. Nikki is pas 19 jaar en volgt naast haar werkzaamheden een full-time HBO-opleiding. Ze is echter altijd al ergens nieuwsgierig geweest om een eigen webshop te beginnen, vooral de logistieke kant trekt haar erg aan. Met een passie voor sieraden is het dan ook logisch dat zij hierin een webshop in begonnen. Een kleine, persoonlijke webshop dan, want persoonlijk contact met de klanten vind zij erg belangrijk.

Bluedot

Doordat zij vanuit huis werkt is zij dan ook praktisch altijd bereikbaar en heeft ze voldoende tijd om vragen en mailtjes persoonlijk te beantwoorden. Hierdoor kan zij niet alleen inspelen op de laatste trends, maar ook op de wens van klanten. Bluedot heeft dan ook een mooi assortiment met bijzondere sieraden. En het allerbeste is natuurlijk dat de sieraden ontzettend schappelijk geprijsd zijn. Zo zijn er al hele leuke armbandjes voor maar 2,95 euro, maar ook hele mooie kettingen, geinspireerd op de beroemde kettingen van Fashionology, voor maar 6.95 euro. Behalve sieraden verkoopt Bluedot ook hele mooie accessoires zoals zonnebrillen en tassen.

Bluedot Ketting

Ik probeer de prijzen laag te houden, omdat ik de winkel niet ben begonnen om winst te maken, maar om mensen te voorzien van leuke sieraden.

Bluedot Bambi

Een tijdje terug werd ik gecontacteerd door Nikki. Ik mocht iets uit haar webshop uitkiezen en dat deed ik natuurlijk maar al te graag! Nikki heeft een pakketje naar mijn Nederlandse adres gestuurd en dat heb ik vol spanning uitgepakt. Ik koos voor een setje van een ketting en armband met bedeltjes van Bambi, maar toen ik de Minimalistic Triang Necklace zag was ik verliefd en heb ik mijn keuze uiteraard veranderd, wispelturig als ik ben.

Bambi

Bluedot bereid haar assortiment steeds verder uit en is wat mij betreft absoluut de moeite waard om in de gaten te houden. Heb ik bijvoorbeeld al gezegd dat er een ontzettend gave Ankle Bracelet in het assortiment zit? Zelf wil ik al superlang een armband met ring (ik heb geen idee wat de officiële benaming hiervoor is) hebben. Helaas zijn ze vaak onbetaalbaar, dus ik hoop dat Nikki deze binnenkort aan het assortiment toevoegd, haha. Ik moet ook zeggen dat ik erg te spreken ben over de kwaliteit van de sieraden. Door de lage prijzen verwacht je misschien goedkoop materiaal, althans zo ben ik, maar ik was aangenaam verrast. Helaas heeft Bluedot (nog) geen Ideal beschikbaar en kun je via de site alleen betalen via paypal of creditcard, maar als je een mailtje stuurt kun je het bedrag ook gewoon overboeken. Ideaal dus!

Kijk snel op Bluedot voor het assortiment.

Bluedot

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge