Clinique – Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF15

Clinique is een van mijn favoriete huidverzorgingsmerken. Het is een high-end cosmeticamerk, opgericht in 1968 en maakt deel uit van Estée Lauder. Clinique is het eerste cosmeticamerk ter wereld dat door dermatologen is ontwikkeld en op allergie is getest. Tot op de dag van vandaag hebben alle producten van Clinique een dermatologische achtergrond, worden op allergie gestest en zijn parfumvrij. Daarnaast zijn alle consulenten van Clinique goed opgeleid door dermatologen waardoor ze diepgaande productkennis hebben en alles weten op het gebied van huidverzorging en make-up.

Clinique Handcremè

Dat een goede huidverzoring belangrijk is, is algemeen bekend. Maar toch worden de handen nog vaak overgeslagen. En dat is best wel gek, want je handen hebben het meest te verduren. Daarnaast worden ze, net als je gezicht en hals, altijd blootgesteld aan zonlicht. Een goede handverzorging is daarom hartstikke belangrijk. De Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF15 van Clinique is zowel een verzorgende als een beschermende handcremè de zorgt voor verminderde zichtbaarheid van huidverkleuringen, ouderdomsvlekken en pigmentvlekken. De huidteint wordt hierdoor egaler. Daarnaast bevat de crème licht-beschermende SPF-factor bestandsdelen om toekomstige verkleuringen te voorkomen.

Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF15 van Clinique

De Clinique Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF15 zit in een luxe, witte tube van 75 ml, heeft een zilveren dop en is bedrukt met zilveren letters. Door het kleine formaat is de tube ideaal om mee te nemen in je tas, zodat je altijd een handcrème bij de hand hebt. Al is een keer gebruik per dag genoeg volgens Clinique, de handcrème voedt en hydrateert namelijk acht uur lang. Je kunt er zelfs een aantal keer je handen mee wassen. De textuur van de crème is mat, trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. De geur doet een beetje chemisch aan, maar is niet storend.

Even Better Hand Crème Clinique

Clinique Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF15 is verkrijgbaar bij onder andere ICI Paris XL en Douglas vanaf 35.10 euro.

Hoe verzorg jij je handen?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge