Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara

VOLUME GLAMOUR ULTRA BLACK MASCARA BOURJOIS

BOURJOIS MASCARA  VOLUME GLAMOUR ULTRA BLACK

De Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara belooft prachtig volume en diepzwarte wimpers in een laagje. De mascara is verrijkt met intens zwarte mineraalpigmenten waardoor je wimpers diepzwart zullen worden. Het volumegevend complex, op basis van natuurlijke wassen en siliconengom zorgt ervoor dat de mascara het volume van je wimpers in een laag verdubbelt. Met het speciale volumegevende borsteltje laat de mascara zich perfect en zonder klontjes aanbrengen. De mascara heeft een langhoudende formule die niet brokkelt en niet uitloopt dankzij het fixerende complex met filmvormende bestanddelen.

VOLUME GLAMOUR ULTRA BLACK BOURJOIS MASCARA

VOLUME GLAMOUR BOURJOIS ULTRA BLACK MASCARA

MASCARA BOURJOIS VOLUME GLAMOUR ULTRA BLACK

De verpakking van de mascara is heel herkenbaar voor Bourjois. Volgens mij hebben alle mascara`s uit de volume collectie van Bourjois overigens dezelfde vorm verpakking, maar met andere kleuren en opdrukken. De verpakking van de Bourjois Volume Glamour Ultra Black is geheel zwart en past precies bij de naam. Simpel, maar toch ook een beetje chique. Dit is precies wat ik mooi vind. Het borsteltje is langwerpig en vrij dun waardoor ik al mijn wimpers goed kan bereiken, ook de kleinste haartjes in de binnenste ooghoeken. De mascara ligt lekker in de hand en is makkelijk aan te brengen, maar aan een laagje heb ik zeker niet genoeg. Mijn wimpers zien er na een laagje iets donkerder uit, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Er komt dan ook vrij weinig product van het borsteltje af naar mijn mening.

BOURJOIS VOLUME GLAMOUR MASCARA ULTRA BLACK

ULTRA BLACK BOURJOIS MASCARA VOLUME GLAMOUR

Gelukkig is het makkelijk om laagjes op te bouwen met deze mascara, waardoor je wimpers er echt veel voller uitzien. Je moet wel snel werken om te voorkomen dat de wimpers aan elkaar gaan plakken, want de mascara droogt vrij snel op. Ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen even makkelijk is, dus als je hier moeite mee hebt dan kan de Bourjois Volume Glamour Ultra Black tegenvallen. De mascara maakt mijn wimpers, na meerdere laagjes, inderdaad heel intens zwart. Ook geeft de mascara inderdaad veel volume, al is dit effect met mijn Aziatische wimpers ook heel snel weer verdwenen. Helaas is dit een probleem dat ik met bijna alle mascara`s heb, dus ik vind het niet eerlijk om mezelf hier negatief over uit te laten. Het eindresultaat is goed. Mijn wimpers zien er voller en zwarter uit. De wimpers plakken, mits je snel werkt, niet aan elkaar, maar zijn juist mooi van elkaar gescheiden en de mascara klontert inderdaad niet. Ik vind deze mascara vooral voor overdag een prima product, de mascara de hele dag netjes zitten, maar een dramatische, false lash effect is moeilijk te creëren. De Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara is geen heel bijzondere mascara, maar in deze prijsklasse absoluut prima.

De Bourjois Volume Glamour Ultra Black Mascara kost ongeveer € 12,95 en is verkrijgbaar bij onder andere ICI PARIS XL, Douglas en Bol.com

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge